Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 24 Haziran 2024 - 16:29 Yorum: 0

Sosyal alanlar elden geçiriliyor

Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların, oyun gruplarının ve spor aletlerinin bakımı, temizliği ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Yaz aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşların daha güzel bir ort...

Sosyal alanlar elden geçiriliyor

Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların, oyun gruplarının ve spor aletlerinin bakımı, temizliği ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşların daha güzel bir ortamda sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilmesi için Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Altıeylül Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde bozulmuş, kırılmış çocuk oyun gruplarının yanı sıra vatandaşların sağlıklı ortamda spor yapmalarını sağlamak için fitness aletlerinin bakımlarını ve tamiratlarını gerçekleştiriyor. Ekipler, yıpranmış ve kullanılmayacak durumda olan çocuk oyun gruplarını ve fitness aletlerini de yenileriyle değiştiriyor.
İlçeye nefes aldıracak çevre düzenlemesi için günlük ve aylık yapılan planlamalar doğrultusunda Altıeylül’de sağlıklı toplum, sağlıklı bireyler ve temiz, kullanışlı, sağlıklı bir çevre oluşturmak için Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri