Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 17 Temmuz 2024 - 14:09 Yorum: 0

Sorgun’da çevre düzenlemesi

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Belediye tarafından, park, bahçe ve yeşil alanlarda kapsamlı çevre temizliği ve bakım çalışması başlattı. Belediye ekipleri, çevre temizliğinin yanı sıra bakım gerektiren çöp kovalarının tadilatını da gerçekleştir...

Sorgun’da çevre düzenlemesi

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Belediye tarafından, park, bahçe ve yeşil alanlarda kapsamlı çevre temizliği ve bakım çalışması başlattı. Belediye ekipleri, çevre temizliğinin yanı sıra bakım gerektiren çöp kovalarının tadilatını da gerçekleştiriyor.
Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, "Barış abimizin de dediği gibi, ’Renkler olmasaydı, yaşanmazdı bu dünyada.’ Bu bilinçle hareket ederek, park ve bahçelerimizi daha yaşanabilir kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Ekinci, belediye olarak çevre dostu bir yaklaşım benimsediklerini ve çevre temizliğine büyük önem verdiklerini vurguladı. "Amacımız, halkımızın temiz ve bakımlı alanlarda vakit geçirebilmesini sağlamak. Bu doğrultuda, park ve bahçelerimizin düzenli olarak temizlenmesi ve bakımı için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
Ekipler, temizlik çalışmalarının yanı sıra yeşil alanların düzenlenmesi ve mevcut ekipmanların bakımı konularında da titizlikle çalışıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri