Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:28 Devriye gezen jandarma ekipleri aranan şahsı yakaladı16:27 Şırnak’ta gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı16:26 Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde cinayet16:26 Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 99. yıl dönümü kutlandı16:25 Artvin’de 8 kilogram kubar esrar ele geçirildi16:25 Tescilli Şebin cevizinde hasat başladı16:24 Gümüşhane’de polisler öğrencileri hırsızlık ve dolandırıcılık suçları hakkı...16:24 Jandarma kaçak ağ operasyonunda bin metre ağı imha etti16:23 Yalova’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuğun beyin ölümü gerçekleşti16:23 Fatih’te cenaze namazı kılınırken yaşadığı belirlenen adamın nabzının attığ...16:21 Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi16:20 18 ayrı suç kaydı olan ve hapis cezasıyla aranan şahsı jandarma yakaladı16:18 Uyuşturucu bağımlısı gencin bıçakladığı komşularına silah çektiği anlar kam...16:14 Diyarbakır’da hafif ticari aracın çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı16:14 Afyonkarahisar’da “Gazze’nin Sesi ve Gençlik” konulu söyleşi16:13 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "İsrail’in şımarıklığının Orta Doğ...16:10 Ters yön kuralına uymayan sürücülere 1 milyon lira ceza kesildi16:09 Tır alt geçitten geçerken tomrukları yola düşürdü16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’de 1 yıldır devam eden soykırım tüm insanlığı...16:09 Bakan Şimşek: “İşsizlik oranı ağustosta aylık 0,3 puan düşüşle yüzde 8,5 ol...
Sahil Park
Sağlık 02 Ocak 2024 - 18:28 Yorum: 0

Son kullanma tarihi geçen ürün satan marketlere ceza

Zonguldak Belediyesi 18 markete yaptığı denetimlerde 2 markete kasa reyon etiket uyuşmazlığı ve 2 markete de tarihi geçmiş ürün satmaktan cezai işlem uyguladı.Zonguldak Belediyesine bağlı zabıta ekipleri kent merkezinde denetimlerde bu...

Son kullanma tarihi geçen ürün satan marketlere ceza

Zonguldak Belediyesi 18 markete yaptığı denetimlerde 2 markete kasa reyon etiket uyuşmazlığı ve 2 markete de tarihi geçmiş ürün satmaktan cezai işlem uyguladı.
Zonguldak Belediyesine bağlı zabıta ekipleri kent merkezinde denetimlerde bulundu. Ekipler 18 markette yaptığı Market İşletmeleri denetiminde 2 markete kasa reyon etiket uyuşmazlığı ve 2 markete de tarihi geçmiş ürün satmaktan cezai işlem uyguladı. Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Zabıta Müdürlüğümüz ekiplerince 02.01.2024 tarihinde Belediyemiz sorumluluk alanı içerisinde bulunan ‘Market İşletmeleri’ denetimleri neticesinde toplamda 18 market işletmesi denetlenmiş olup, 2 market işletmesinde kasa-reyon-etiket uyuşmazlığı ve 2 market işletmesinde son kullanma tarihi geçmiş ürün satışa arz edildiğinden Belediye Emir ve Yasakları Yönetmeliği ilgili maddeleri uyarınca idari para cezası uygulanmak üzere tutanak tanzim edilmiş olup, ayrıca denetlenen işletmelere genel kurallara riayet edilmesi gerektiği ve eksik hususların tamamlanması konularında uyarılarda bulunulmuştur."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri