Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Eğitim 11 Ekim 2024 - 13:09 Yorum: 0

Soma Canlar Ortaokulu’nda narkotik polisi semineri düzenlendi

Manisa’nın Soma ilçesindeki Canlar Ortaokulu’nda, uzman polis memurları tarafınan çocukları kötü alışkanlıklardan korumak ve ailelerin bilgilendirilmesi amacıyla seminer düzenlendi.Soma Canlar Ortaokulu’nda, "En İyi Narkotik Polisi Ann...

Soma Canlar Ortaokulu’nda narkotik polisi semineri düzenlendi

Manisa’nın Soma ilçesindeki Canlar Ortaokulu’nda, uzman polis memurları tarafınan çocukları kötü alışkanlıklardan korumak ve ailelerin bilgilendirilmesi amacıyla seminer düzenlendi.
Soma Canlar Ortaokulu’nda, "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında velilere yönelik bir seminer düzenlendi. Etkinlik, Soma Emniyet Müdürlüğü’nden uzman polis memurlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Okul Müdürü Eren Saraç, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, madde bağımlılığına karşı ailelerin bilinçlenmesinin önemine değindi. "Bu tür projeler, çocuklarımızı korumak ve ailelerimizi bilinçlendirmek adına büyük bir fırsat sunuyor. Velilerimizin katılımı bizler için çok değerli" dedi.
Seminerde, narkotik suçlarla mücadele, madde bağımlılığı ve önleyici tedbirler hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Polis memurları, interaktif bir şekilde velilerin sorularını yanıtlayarak, ailelerin bu konudaki duyarlılıklarını artırmayı amaçladı.
Katılımcılar, seminerin ardından bilgilendirici broşürler alarak, madde bağımlılığı ve korunma yolları hakkında daha fazla bilgi sahibi oldular. Veliler, bu tür etkinliklerin devam etmesini ve çocuklarının güvenliği için daha fazla bilinçlendirme yapılmasını istediklerini ifade ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri