Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 23 Temmuz 2024 - 17:28 Yorum: 0

Söke’de uzun süredir atıl olan polis lojmanları yıkılıyor

Aydın’ın Söke ilçesinde, depreme dayanıksız olduğu tespit edilen kamu binalarının yıkım çalışmaları hız kazandı. Okullarda bir yandan devam eden çalışmaların yanında Çeltikçi Mahallesi Huzur Sitesi yanında bulunan polis lojmanlarının da yık...

Söke’de uzun süredir atıl olan polis lojmanları yıkılıyor

Aydın’ın Söke ilçesinde, depreme dayanıksız olduğu tespit edilen kamu binalarının yıkım çalışmaları hız kazandı. Okullarda bir yandan devam eden çalışmaların yanında Çeltikçi Mahallesi Huzur Sitesi yanında bulunan polis lojmanlarının da yıkımına başlandı.

Geçtiğimiz günlerde yıkımına başlanılan Ticaret Lisesi, Kız Meslek Lisesi, Fahrettin Uyguntüzel İlkokulu binalarının yıkımının ardından, Çeltikçi İlk ve Ortaokulu da yıkım aşamasında bulunuyor. Bu okullara ek olarak, Çeltikçi Mahallesi Huzur Sitesi’nde yer alan 22 konutluk polis lojmanlarının yıkımına da güvenlik önlemleri alınarak başlandı.

Yıkılan binalar arasında depreme dayanıksız raporu verilen kamu kurum binaları da bulunuyor. Çeltikçi Mahallesi’ndeki Huzur Sitesi’nde yer alan iki bloktan oluşan polis lojmanlarının yıkımı, ilçedeki depreme dayanıksız yapıların yıkımı sürecinin bir parçası olarak devam ediyor. Söke’deki Polis lojmanları uzun süredir atıl durumda duruyordu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri