Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 31 Temmuz 2024 - 09:17 Yorum: 0

Söke Belediyesi çöp konteynerlerini yenileyerek tasarruf sağlıyor

Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerini tamir ederek tasarruf sağlıyor.Söke Belediyesi alımını gerçekleştirdiği yeni çöp konteynerlerini üretici firmadan geldikçe belirlenen program çerçevesinde iht...

Söke Belediyesi çöp konteynerlerini yenileyerek tasarruf sağlıyor

Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerini tamir ederek tasarruf sağlıyor.

Söke Belediyesi alımını gerçekleştirdiği yeni çöp konteynerlerini üretici firmadan geldikçe belirlenen program çerçevesinde ihtiyaç olan yerlere konuşlandırırken; bir yandan da eski konteynerleri yepyeni hale getiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan bir ekip; her gün kentin dört bir tarafındaki eskiyen, yıpranan ve işlevini kaybetmeye yüz tutmuş çöp konteynerlerini tespit ederek bakımlarını ve tamiratını gerçekleştiriyor. Söke Belediyesi Şantiye alanında kurulan atölyede usta eller; eskiyen, yıpranan konteynerlerin tamir, bakım ve boyama işlemini yapılarak yepyeni hale getiriyor. Çöp konteynerlerini de adeta geri dönüştüren ekip, ekonomiye de büyük katkı sağlıyor.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan; “Elimizdeki imkan ve kaynakları en verimli şekilde kullanıyoruz. Yeni dönemde 450 yeni konteynerin alımını gerçekleştirmiştik. Bu konteynerler kentimizdeki yerlerini alırken; tamir ve bakımı mümkün olan konteynerleri de tespit ediyoruz. Ekiplerimiz tarafından yapılan tamirle, tasarruf sağlayarak yenilenmiş oluyoruz. Hem tasarrufu hem de hizmeti sağlamış oluyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri