Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 14 Ağustos 2024 - 10:18 Yorum: 0

Sokak basketbolu heyecanı Göztepe’de devam etti

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentteki en büyük sokak basketbolu organizasyonu 3x3 Streetball İzmir Cup 2024’ün üçüncü etabı Göztepe sahilinde yapıldı.İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sporu kentin dört bir yanına yay...

Sokak basketbolu heyecanı Göztepe’de devam etti

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentteki en büyük sokak basketbolu organizasyonu 3x3 Streetball İzmir Cup 2024’ün üçüncü etabı Göztepe sahilinde yapıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sporu kentin dört bir yanına yayma amacıyla “Sokağa ayak, potaya smaç basıyoruz” sloganıyla düzenlediği 3x3 Streetball İzmir Cup 2024’te üçüncü etap sona erdi. Göztepe sahilindeki müsabakalara Genç Erkekler, Genç Kızlar ve Büyük Erkekler kategorilerinde 55 ekip katıldı. Böylece 20-21 Temmuz tarihlerinde Aşık Veysel Etkinlik Alanı’nda, 27-28 Temmuz tarihlerinde Buca Hasanağa Bahçesi’nde yapılan ilk iki etabın ardından Göztepe aşaması da tamamlandı.
Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada Genç Erkekler’de Koruluk, Genç Kızlar’da İBB, Büyük Erkekler’de Luna takımları şampiyon olarak büyük finale katılma hakkı elde etti. Kazananlara ödülleri verildi.

Şampiyon Fuar’da belirlenecek
Turnuvanın büyük finali, 30-31 Ağustos’ta 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nda olacak. 17-18 Ağustos tarihlerinde Karşıyaka Bostanlı sahilinde düzenlenecek etaba başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için 232. 293 30 90- 96 numaralı telefon hattı aranabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri