Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 24 Ocak 2024 - 16:00 Yorum: 0

Soğuk havada pazarcı esnafının içini ısıttı

Adaylığının resmen açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına başlayan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, pazarcı esnafını ziyaret ederek çorba ikramında bulundu.Yozgat’ta her hafta kurulan çarşamba pazarını ziyaret ederek esnafla bi...

Soğuk havada pazarcı esnafının içini ısıttı

Adaylığının resmen açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına başlayan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, pazarcı esnafını ziyaret ederek çorba ikramında bulundu.
Yozgat’ta her hafta kurulan çarşamba pazarını ziyaret ederek esnafla bir araya gelen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, esnafın bereket duasına katıldı. Pazarcı esnafı için hazırlanan çorbaları ikram eden Belediye Başkanı Köse, soğuk havada esnafın içini ısıttı.
Tüm tezgahları tek tek dolaşarak esnafın talep ve isteklerini dinleyen Başkan Köse, esnafa hayırlı işler diledi. Esnaftan yerel seçimlerde destek isteyen Köse, esnaf ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Pazar ziyareti ve sıcak çorba ikramı karşısında memnuniyetlerini dile getiren pazarcı esnafı ise Başkan Köse’ye teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri