malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 27 Ekim 2024 - 13:51 Yorum: 0

Sofuoğlu: ”Cumhuriyet’i sonsuza dek yaşatmak en büyük sorumluluğumuzdur”

Gaziantep Özel Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, Cumhuriyet’in kuruluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.Sofuoğlu mesajda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı değerlere sadık kalmak ve bü...

Sofuoğlu: ”Cumhuriyet’i sonsuza dek yaşatmak en büyük sorumluluğumuzdur”

Gaziantep Özel Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, Cumhuriyet’in kuruluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Sofuoğlu mesajda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı değerlere sadık kalmak ve büyük fedakarlıklarla kurulan, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan Cumhuriyet’i sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur” dedi.
Gaziantep Özel Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, Cumhuriyet’in kuruluşunun yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Sofuoğlu açıklamasında şunları söyledi:
“101 yıldır milli birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi olan Cumhuriyet’e sahip çıkmanın onurunu yaşıyoruz. Cumhuriyet, ulusumuzun tarihinde dönüm noktalarından birini temsil ediyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk Milleti, istiklaline ve istikbaline kasteden düşmanlara karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı, kahramanlıkla ve zaferle taçlandırmıştır. 29 Ekim 1923’te Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, gerçekleştirdiği reformlarla, ülkemiz çağdaş bir toplum ve güçlü bir devlet haline gelmiştir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı değerlere sadık kalmak ve büyük fedakarlıklarla kurulan, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan Cumhuriyet’i sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri