Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
MORMAŞ
Yerel Seçim 2014 28 Şubat 2009 - 17:56 Yorum: 0

Siyasi Parti Faaliyetleri... (Yenilendi)

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi siyasi parti faaliyetleri...

Siyasi Parti Faaliyetleri... (Yenilendi)

- 2009 YEREL SEÇİMLER
- AK PARTİ MALATYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET ÇAKIR'IN SEÇİM ÇALIŞMASI
- AHMET ÇAKIR:
- "PARTİMİZİN REFRANSLARI YAPTIKLARI ESERLERDİR"

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Partimizin ana referansları yaptıkları eserleridir" dedi.
Kaynarca Mahallesi'nde düzenlenen seçim çalışmasına, Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır'ın yanı sıra, AK Parti Malatya milletvekilleri, Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, Mehmet Şahin, İl Başkanı Mustafa Şahin ve merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz katıldı.
Ahmet Çakır burada yaptığı konuşmada; "Özellikle Çevreyolu altı için uygulayacakları kuzey ve güney kuşak yollarının bu bölgeler için önemli. Bu proje ile Çevreyolu altı ve genel anlamda trafik akışını önemli ölçüde rahatlatacaktır. 'Bizim kitabımızda, senlik, benlik davası yoktur. Dışlamak, horlamak yoktur. Biz meseleye insan odaklı bir anlayışla bakıyoruz. Yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz'' ifadelerini kullandı.
AK Parti Belediye Başkan adayı Çakır, "Partimizin ana referansları yaptıkları eserleridir" diyerek, hizmetten kaçınmayacaklarını, hukuk ve adaletten geri adım atmadan hizmetleri sonuna kadar sunmak için mücadele ettiklerini söyledi. Çakır, aklın vicdanla birlikte olması halinde sorunların çözüleceğini, akıl-vicdan birlikteliğin bozulması halinde ise, adalet terazisinin bozulacağını söyledi.


CHP MALATYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞARAPNAL'IN SEÇİM ÇALIŞMALARI
- CHP MALATYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖMER ŞARAPNAL:
- "MALATYA HALKINA HİZMET BORCUM VAR"
- "BİZİM OYLARIMIZ ÜZERİNDE KİMSE ÇERÇİLİK YAPAMAYACAK"

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Şeyhbayram Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Şarapnal'a ziyareti esnasında CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP İl Başkanı Celal Berktaş ve CHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Salkaya'nın yanı sıra il genel ve belediye meclisi adayları ile parti üyeleri de eşlik etti. 4K sitesi sakinlerine bir konuşma yapan Aslanoğlu, "Hizmet etmeyenler, insanların düğününe ve bayramına gelip, sizden biriyim diyor. Takdir sizin. Ben Ömer Şarapnal'in Malatya'da en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum. İnsan sevme yönünden, his yönünden bizden kötülük gelmez.
Malatya makus tarihini yenemezse, bir gün herkes elini vicdanına koyup, biz ne yaptık diyecek. Biz hizmet doluyuz, hizmetle yoğrulmuşuz. Devletin bir kuruş parası olmadan neler yaptığımızı gördünüz. Malatya'ya nüfus oranına göre 200 milyon TL para verilmesi gerekirken, 60 milyon TL para veriliyor. Böyle adalet, hak olmaz. 200 milyon TL bu memlekete girse ekmek, iş ve aş girecek. Gelsin bunu konuşsunlar. Dediğim gibi takdir sizlerin. İnandığınıza oy verin, inanmıyorsanız bizlere oy vermeyin" dedi.
CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal ise, korkunun ecele faydası olmadığını, emaneten bu göreve talip olmadığını söyledi. Şarapnal, "Benim Malatya halkına hizmet borcum var. Onun için sizlerle bir aradayım. İnsanların sağlık sorunlarını siyasi istismar edenlerin kaliteleri kül kadardır. Ben yiğit insanların temsilcisiyim" diye konuştu.
Malatya'nın sorunlarının ne olduğunu çok iyi bildiğini kaydeden Şarapnal, "Benim tespit ettiğim sorunlar ve projeler diğer adaylar tarafından tartışılır hale geldi. Bundan dolayı mutluluk duyuyorum. Ben kimsenin emanetçisi olarak bu hizmete soyunmadım. Kısmet olur da bana görev verilirse, makamımdaki koltuk paslanacak" şeklinde konuştu.
Vatandaşların sorularını da cevaplayan Şarapnal, "Sizlere kendimi kurtarıcı olarak sunmuyorum. Gelin Malatya'yı hep birlikte yönetelim diyorum. Diğerlerinden farkımı inşallah göreve geldiğim zaman göreceksiniz. Benim halkın bu seçimde tokadını öyle bir vuracak ki, herkes nereden geldiğine şaşıracak. Bizim oylarımız üzerinde kimse çerçilik yapamaz. Söylemlerimi sırf siyaset olsun diye söyleyen bir insan değilim. Ben, size layık bir kardeşinizim" dedi.

Yurt Partisi Battalgazi teşkilatı açıldı

 

Yurt Partisi Battalgazi ilçe teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Kamil Göksu'nun da katıldığı bir törenle açıldı. Birçok siyasi parti temsilcisinin katıldığı açılış töreni demokrasi örneği oldu. Açılışı ilçedeki diğer parti teşkilatlarının ilçe başkanları ve Belediye başkanı adayları ile Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kamil Göksu birlikte yaptılar.

Açılışa, AKP Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet İlbak, Saadet Partisi Belediye başkan adayı Mehmet Akgün ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Battalgazi halkı katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Kamil Göksu da, yaptığı konuşmada Battalgazi'nin önemine değinerek “Battalgazi halkı Malatya'da örnek gösterilecek bir ilçedir” dedi.

 

MHP AKÇADAĞ'DA SEÇİM BÜROSU AÇTI.

 

MHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Abdulvahap Gökçek'in seçim bürosu Görkemli bir törenle açıldı.Açılışa MHP Malatya İl Başkanı Sayın Ömer Ekici, Malatya Ülkü Ocağı Başkanı Burhan Coşkun,MHP Kadın kolları Başkanı Sevim Yalınkılıç ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, MHP ilçe ve belde belediye başkan adayları, MHP Belediye ve il genel meclis üyesi adayları katıldı.

 

Açılışta MHP İl Başkanı Ömer EKİCİ Akçadağ'lı hemşehrilerimin bu seçimde adayımız A.Vahap GÖKÇEK ve Milliyetçi Hareket Partisi 'ne sahip çıkacağına inandığını; tecrübeli ve birikimli adayımızın Akçadağ için neleri yapacağını seçildikten sonra hep birlikte göreceğiz dedi.

 

MHP İl Başkanı Ömer EKİCİ konuşmasına şöyle devam etti..

 

Türkiye'nin ve büyük Türk milletinin kaderi üzerinde kumar oynayanların maksadının, Türkiye'yi ayrışma, ayrıştırma ve çatışma ortamına sürüklemek olduğu artık bütün gerçeği ile ortadadır.

Nitekim, demokrasinin sağladığı imkânla milletvekilliğine kadar ulaşarak siyasi bölücülüğün temsilciliğini yapan bir zatın; partisinin Meclis Grup toplantısında, Anayasa ve yasalara aykırı olarak Türkçe dışında bir dille konuşma yapması bu zihniyetin aldığı mesafeyi ve iktidarla arasındaki irtibatı göstermesi bakımından önemli ve anlamlı olmuştur.

Şimdi sıra, iktidar tarafından özgürlük adı altında bölücülüğe anayasal kılıfların hazırlanacağı ve milli devletin ortadan kaldırılması için son darbelerin vurulacağı yeni bir sürecin karşılıklı jest ve hamlelerle yaşanmasına gelmiştir dedi.

Ardından konuşmalarını yapmak için MHP Akçadağ belediye Başkan adayı A.Vahap Gökçek şunları söyledi..

Devletimizin bekası ve Milletimizin paydası için seçim ortamında dahi birliğimizi pekiştirmek istiyoruz, gençlerimizin geleceğini, büyüklerimizin hayallerini için İslam tevhidini ve Türk Milletinin asaletini bayraklaştırmak istiyoruz.

Kısacası biz değerlerimize sahip çıkarak ilçemizi çağdaş bir seviyeye çıkarmayı vaad ediyoruz dedi.

MHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı konuşmasını yapacağı çalışmalarla ilgili şunları söyledi;

1-)Belediye olarak eğitime öğretime ve sağlığa sonuna kadar destek vereceğiz.

2-)Sosyal ve kültürel faaliyetleri çoğaltıp sosyal tesisler kurmaya yöneleceğiz.

3-)Belediye olarak imkan olduğu takdirde şirketleşmeye  gayet edeceğiz diyerek Akçadağlı hemşehrilerinden destek istedi.

 

Malatya ESP'den coşkulu seçim bürosu açılışı

Malatya Bağımsız Sosyalist Belediye Başkan Adayı Sevim Kaptan Ölçmez'in bugün yapılan seçim bürosu açılışı coşkulu geçti, 100'e yakın emekçi katıldı.

 

Bağımsız Sosyalist Belediye Başkan adayı ESP'li Sevim Kaptan Ölçmez'in Paşaköşkü'de bulunan seçim bürosunun açılışı coşkulu bir şekilde yapıldı. 100'e yakın kişinin katıldığı açılışa DTP, SGD, Halk Cephesi, DHF, YDG-M, PSAKD, EMEP, BTS, Tarım Orkam-Sen, Eğitim-Sen, DTP Arguvan il meclis üyesi Gülsüm Fırat, DTP il meclis üyesi Ahmet Adıgüzel katılarak destek verdi. Ayrıca Munzur kafe'de çelenk göndererek desteklerini sundu.

Seçim bürosuna 'Hepsi zalimin dostu, ezilenin düşmanı, hepsi savaş baronu hepsi barış düşmanı, hepsi yüzsüz hepsi yolsuzluk padişahı', ' bir kent düşünüyorum evlerimizin başımıza yıkılmadığı, herkesin konut hakkına sahip olduğu', ' bir kent düşünüyorum, söz yetki kararın halkta olduğu' ozalitleri asıldı. Seçim bürosu ESP bayrakları ile süslendi. Seçim bürosu önüne 'yeni bir kent, özgür ve onurlu bir yaşam için oylar Bağımsız Sosyalist Belediye Başkan Adayı Sevim Kaptan Ölçmez'e' yazılı pankart asıldı.

 

Biz saçları ezilenlerden yana dalgalanılanların temsilcisiyiz!

 

Açılış konuşmasını ESP'li Cumali Gülmüş yaptı. Gülmüş konuşmasında “seçimlere 2 cephe olarak giriliyor. Ezenler ve ezilen olarak. Ezenler onlar, ezilenler biziz. Biz ezilenlerin temsilcisiyiz. Biz saçları ezilenlerden yana dalgalanılanların temsilcisiyiz. Sevim Kaptan Ölçmez ezilenlerin adayı. 30 yıllık mücadele yaşamında işçi ve emekçilerin haklı talepleri için mücadele yürüttü. O işçi olarak, sendikacı olarak, insan hakları savunucusu olarak yaşamını sürdürdü, şimdi sizlerin adayı. Burjuva düzen partilerine oy yok, oylar Malatya'nın tek alternatifi Sevim Kaptan Ölçmez'e” diyerek sözü Sevim Kaptan Ölçmez'e bıraktı.

 

Ölçmez: Hangi yüzle halktan oy istiyorsunuz!

 

Sözü alan Kaptan Ölçmez 'başbakan, Erdoğan gittiği Amed'de kürtçe konuşurken, TRT şeş'i kurarken, Ahmet Türk'ün kürtçe konuşmasını eleştiriyorlar. Bu ikiyüzlülük değil de nedir?”diye sorarak, bugüne kadar burjuva düzen partilerinin işçiler ve ezilenler için hiçbir cevap olmadığını, işçi ve emekçilerin sorunlarını çözmediğini vurguladı. Kendisinin devrimci, demokrat, sosyalist, yurtseverlerin oylarına talip olduğunu söyleyen Ölçmez “AKP hükümeti, dağıttığı kömürle, çamaşır makinesi beyaz eşyalarla bu halkın yaşadığı sıkıntıları çözemez. Bütün bu yaşananlarda burjuva düzen partilerinin payı vardır. Yıllardır sürdürülen kirli savaşın bedeli halka ödetiliyor. Türk ve kürt gençleri birbirine karşı savaştırılıyor. Anaların gözyaşları dinmiyor. Bugün hangi yüzle gelip işçi ve emekçi halkımızdan oy istiyorsunuz. Ben eşit pay alamayanların adayıyım,  ben emeği görülmeyen kadınların adayıyım. Ben evleri başlarına yıkılmak istenen Yamaç, Beydağı halkının adayıyım. Çünkü: ben onlardan biriyim ve kadın temsiliyetini gerçekleştirebilirim. Gençler bana oy vermelidir. Çünkü: ben gençlerin gelecek umutlarının temsilcisiyim' diyerek bütün devrimci demokrat kamuoyunu kendisine oy vermeye çağırdı.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri
deneme bonusu