Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 17 Şubat 2024 - 11:06 Yorum: 0

Siyah Beyaz sergi beğeni topladı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de 25 yetişkin ile 5 çocuk katılımcının sadece siyah ve beyaz yağlıboyadan yaptığı tablolardan oluşan karma resim sergisi büyük beğeni topladı.Sanatölye, Denizli’de daha önce benzerinin hiç düzenlenmediği b...

Siyah Beyaz sergi beğeni topladı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de 25 yetişkin ile 5 çocuk katılımcının sadece siyah ve beyaz yağlıboyadan yaptığı tablolardan oluşan karma resim sergisi büyük beğeni topladı.

Sanatölye, Denizli’de daha önce benzerinin hiç düzenlenmediği belirtilen bir sergiye imza attı. 25 yetişkin ile 5 çocuk katılımcıdan oluşan karma resim sergisi, sadece siyah ve beyaz yağlıboyanın kullanıldığı tablolardan oluşuyor.
Sanatölye kurucusu Ressam Siğnem Atılgan önderliğinde açılan Siyah Beyaz Yağlı Boya Karma Resim Sergisi, yoğun ilgi ile karşılandı. Açılışı geniş bir katılımla yapılan sergi, büyük beğeni topladı. Siğnem Atılgan, açılışta yaptığı konuşmada; “10 yıldır faaliyet gösteren Sanatölye’nin 51’inci sergisinde gördüğümüz ilgiden çok mutluyuz” diyerek duygularını dile getirdi.

İlk günden ziyaretçi akınına uğrayan Siyah Beyaz Yağlı Boya Karma Resim Sergisinin, Merkezefendi Kültür Merkezi 19 Şubat’a kadar ziyarete açık kalacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri