Sivas’ın Akıncılar ilçesinde belediye tarafından ulaşımı rahatlatmak ve güvenliği artırmak amacıyla Cumhuriyet Caddesi ile Yeşilyazı Mahallesi bağlantı noktasına yapılan kavşağın açılışı gerçekleştirildi.
Akıncılar Belediyesi tarafından ilçedeki ulaşımı rahatlatmak ve güvenliği artırmak amacıyla Cumhuriyet Caddesi ile Yeşilyazı Mahallesi bağlantı noktasında yeni bir kavşak inşa edildi. Ramazan Bayramı’na denk gelen açılış törenine Belediye Başkanı Murat Sevinç ile ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kavşağın ortasına Akıncılar’ın simgesi olan dev bir kavun maketi yerleştirilirken, ilçe halkı projeyi büyük bir beğeniyle karşıladı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Murat Sevinç, ilçeye önemli katkılar sağlayacak projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.