Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Ekim 2024 - 16:38 Yorum: 0

Sivas’ta onlarca kaçak telefon ve aksesuarları ele geçirildi

Sivas’ta polis ekiplerince düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı onlarca farklı model cep telefonları ve cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriye...

Sivas’ta onlarca kaçak telefon ve aksesuarları ele geçirildi

Sivas’ta polis ekiplerince düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı onlarca farklı model cep telefonları ve cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.
Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde il genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma yaptı. Sivas’ta faaliyet gösteren 3 işyerinde gümrük kaçağı cep telefonu ve cep telefonu aksesuarlarının satımının yapıldığı yönünde elde edilen bilgiler neticesinde, adli makamlardan alınan arama ve el koyma kararına istinaden, şüphelilere ait 3 işyeri, 3 ikamet ve 2 araçta yapılan arama yaptı. Gerçekleştirilen arama sonucunda; 31 Adet farklı markalarda gümrük kaçağı cep telefonu, 66 Adet farklı markalarda şarj adaptörü ve kablosu, 18 Adet farklı markalarda cep telefonu bataryası ele geçirildi.
Olaya ilişkin 3 sahsa, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri