Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 06 Haziran 2024 - 17:12 Yorum: 0

Sivas’ta ‘Bilim ve Sanat Şenliği’ başladı

Sivas’ta düzenlenen ‘Bilim ve Sanat Şenliği’nde özel öğrenciler atıklardan yaptıkları ürünleri sergiledi.Sivas’ta Buruciye Bilim ve Sanat merkezi (BİLSEM) tarafından sürdürülebilir bir geleceğe dikkat çekmek için düzenlenen ‘Bilim...

Sivas’ta ‘Bilim ve Sanat Şenliği’ başladı

Sivas’ta düzenlenen ‘Bilim ve Sanat Şenliği’nde özel öğrenciler atıklardan yaptıkları ürünleri sergiledi.

Sivas’ta Buruciye Bilim ve Sanat merkezi (BİLSEM) tarafından sürdürülebilir bir geleceğe dikkat çekmek için düzenlenen ‘Bilim ve Sanat Şenliği’ başladı. Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların sanatseverlerin beğenisine sunulduğu şenliğin açılış programına Sivas Vali Yardımcısı İlhami Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Kurt, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Şenlikte öğrencilerin moda, resim, boyama, sıfır atık ve resfebe çalışmalarından oluşan eserleri sergilenecek. 8 Haziran Cumartesi günü son bulacak şenlikte görsel sanatlar alanında eğitim alan öğrencileri resim sergisi ile tiyatro gösterisi ve konser etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

“Esas felsefemiz zihinlerin biraz daha farklı çalıştırılabilmesi”

Sivas’ta yoğun Kültürel ve Turistik çalışmaların olduğunu belirten Vali Yardımcısı İlhami Doğan, “Şuanda Buruciye Bilim ve Sanat Merkezindeyiz. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gayretleriyle ortaya konulmuş güzel eserler var. BİLSEM de ki çalışan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz biraz daha özel yetenekleriyle bu alana gelip yerleşip, çalışabiliyorlar. Öğrencilerimiz özel sınavla buraya yerleşiyorlar. Yeteneklerini ortaya koyuyorlar. Buradaki el emeği göz nuru eserlerimizin yanı sıra esas felsefemiz zihinlerin biraz daha farklı çalıştırılabilmesi, farklı düşüncelerin ortaya koyulabilmesi. İnşallah burada yetişen öğrencilerimiz, farklı bakış açıları, farklı bir dünya görüşleriyle gelecek nesillerimizi oluşturacak. Ben emeklerinden dolayı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri