Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 11 Ekim 2024 - 17:55 Yorum: 0

Sivas’ta 5 milyon TL’lik kağıda emdirilmiş uyuşturucu ele geçirildi

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 5 milyon 500 bin TL olan kağıda emdirilmiş uyuşturucu ele geçirilirken, gözaltına alınan 12 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.Sivas İl Emniyet Müdü...

Sivas’ta 5 milyon TL’lik kağıda emdirilmiş uyuşturucu ele geçirildi

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 5 milyon 500 bin TL olan kağıda emdirilmiş uyuşturucu ele geçirilirken, gözaltına alınan 12 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen teknik ve fiziki takip çalışmalarında uyuşturucu madde ticaretini örgütlü olarak yaptıkları anlaşılan 12 şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Şahıslardan 11’i yakalanarak gözaltına alındı. Aynı operasyon çerçevesinde 1 şahıs ise Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan 12 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı dosya içerisinde tutuklu bulunan kişi sayısı 10’a yükseldi.
Yapılan operasyonlarda; 19 parça halinde yaklaşık 74 bin 79 kullanımlık kâğıda emdirilmiş sentetik kannobinoid, bin 263 adet sentetik ecza, 3 adet ecstacy, 37,16 gr esrar, 3 adet tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 134 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
Sivas İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Siz değerli anne ve babaların, ailelerin narkotik maddeler konusunda bilinçli olmalarını, çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Kamuoyuna saygıyla sunulur" ifadelerine yer verildi.

Sivas’ta 5 milyon TL’lik kağıda emdirilmiş uyuşturucu ele geçirildiSivas’ta 5 milyon TL’lik kağıda emdirilmiş uyuşturucu ele geçirildi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri