malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 27 Ekim 2024 - 11:41 Yorum: 0

Sivas’ın saklı cenneti Değirmenaltı Şelalesi’nde sonbahar sessizliği

Sivas’ta ağaçların arasında saklı kalan Değirmenaltı Şelalesi, sonbaharın gelmesiyle birlikte sessizliğe büründü.Sivas kent merkezine 55 kilometre uzaklıkta bulunan Yıldız beldesi sınırları içerisinde yer alan Değirmenaltı Şelalesi, gü...

Sivas’ın saklı cenneti Değirmenaltı Şelalesi’nde sonbahar sessizliği

Sivas’ta ağaçların arasında saklı kalan Değirmenaltı Şelalesi, sonbaharın gelmesiyle birlikte sessizliğe büründü.
Sivas kent merkezine 55 kilometre uzaklıkta bulunan Yıldız beldesi sınırları içerisinde yer alan Değirmenaltı Şelalesi, güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ağaçların arasında gizli kalan şelale, sonbaharın gelmesiyle doğaseverlere eşsiz manzaralar sunuyor. Çevresinde bulunan ve sonbahar nedeniyle yaprakları sararan ağaçların arasında gürül gürül akan şelale, soğuk havalar nedeniyle ziyaretçilerini ağırlayamıyor. Yaz boyu piknik yapmak ve gezmek için binlerce kişiyi ağırlayan Değirmenaltı Şelalesi, sonbaharla birlikte son günlerde sessizliğe büründü.

“İnsan burada kendisini doğaya bırakıyor”
Ailesi ile birlikte şelaleye gelerek tatilini değerlendirmek istediğini ifade eden Yunus Çiftci, “Hafta sonunu ailemle burada değerlendirmek istedik. Sonbahar ile ağaçlardaki yapraklar sararmış. Bu durumda adeta görsel bir şölen oluşturmuş. Soğuk havaların gelmesiyle beraber son pikniklerimizi burada yapmak istedik. Burayı da çok beğendik. Su sesiyle birlikte zaman geçirmek bize huzur verdi. İnsan burada kendisini doğaya bırakıyor” dedi.

Sivas’ın saklı cenneti Değirmenaltı Şelalesi’nde sonbahar sessizliğiSivas’ın saklı cenneti Değirmenaltı Şelalesi’nde sonbahar sessizliği
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri