malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Ekim 2024 - 23:01 Yorum: 0

Şişli’de hastanede doktora saldıran hasta yakını tutuklandı

İstanbul Şişli’de kayınpederinin ameliyatının ertelendiğini öğrenince doktora küfür edip sandalye ile saldıran şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saldırı anları ise kameraya yansıdı.Olay, 25 Ekim’de Şişli’de faaliyet gösteren bir...

Şişli’de hastanede doktora saldıran hasta yakını tutuklandı

İstanbul Şişli’de kayınpederinin ameliyatının ertelendiğini öğrenince doktora küfür edip sandalye ile saldıran şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saldırı anları ise kameraya yansıdı.
Olay, 25 Ekim’de Şişli’de faaliyet gösteren bir hastanede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ameliyatın ertelendiğini söyleyen doktor ile hasta arasında tartışma çıktı. Kayınpederinin ameliyatının sonraki güne ertelendiğini öğrenen İ.C.A. isimli şahıs da tartışmaya katılarak, R.B. isimli doktora bağırmaya başladı. Doktora küfür eden İ.C.A, bankonun üzerinden atlayarak doktora sandalye fırlattı. Kaçarak uzaklaşan doktor, olayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine hastaneye gelen polis ekipleri, doktora saldıran İ.C.A. isimli şahsı gözaltına aldı. Şahıs sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan saldırgan, çıkarıldığı mahkemece “kasten yaralama” ve “tehdit-hakaret” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri