Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 07 Mart 2024 - 10:24 Yorum: 0

Sis nedeniyle kartpostallık görüntüler oluştu

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan siz, kartpostallık görüntüler oluşturdu.Sabahın erken saatlerinde başlayan sis doğa ile birleşince kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Sabahın erken saatlerinden Atatürk Bar...

Sis nedeniyle kartpostallık görüntüler oluştu

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan siz, kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Sabahın erken saatlerinde başlayan sis doğa ile birleşince kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Sabahın erken saatlerinden Atatürk Barajı’ndan yükselen sis, Cendere Vadisi’ni kaplayarak Sincik ilçesine doğru yükseldi. Sincik ilçesine bağlı Çatbahçe köyü yakınlarında bulunan ormanlık alan ile birleşen sis kartpostallık görüntüler oluşturdu. Öte yandan Sincik-Kahta kara yolunda etkili olan sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri