Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 31 Mart 2024 - 16:58 Yorum: 0

Şırnak’ta oy kullanma işlemi sona erdi, gözler seçim sonuçlarında

Şırnak’ta yerel seçimler için saat 07.00 itibarıyla başlayan oy verme işlemi saat 16.00 itibarıyla sona erdi.Şırnak’ta, 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanı, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarının bel...

Şırnak’ta oy kullanma işlemi sona erdi, gözler seçim sonuçlarında

Şırnak’ta yerel seçimler için saat 07.00 itibarıyla başlayan oy verme işlemi saat 16.00 itibarıyla sona erdi.
Şırnak’ta, 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanı, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarının belirlenmesi için vatandaşlar sandık başına gitti. Şırnak il genelinde bin 168 sandık kuruldu. 343 bin 495 seçmen oy kullandı. Oy verme işlemleri, Şırnak genelinde saat 07.00’de başladı, saat 16.00’da sona erdi.

Tekerlekli sandalye ile son dakika yetişti
Şırnaklı engelli bir vatandaş, seçimin son dakikalarında oyunu kullanmak üzere Şırnak Lisesi’ne geldi. Akraba ve okul içerisinde bulunan vatandaşların yardımı ile ikinci katta bulunan 1007 nolu sandıkta oyunu kullanan engelli vatandaş, tekrar çevredeki vatandaşların yardımı ile aracına bindirildi. Saat 16.00’da salon içerisinde bulunan vatandaşların da oylarını kullanmasının ardından sandık başkanları tarafından oy sayım işlemine başlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri