Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 08 Ekim 2024 - 17:24 Yorum: 0

Sinop’ta uyuşturucu hap ve 3 tabanca ele geçirildi

Sinop’ta jandarma tarafından yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu hap ve 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde, Bo...

Sinop’ta uyuşturucu hap ve 3 tabanca ele geçirildi

Sinop’ta jandarma tarafından yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu hap ve 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde, Boyabat ve Erfelek ilçelerinde tespit edilen şahısların ikameti, iş yeri ve araçlarında aramalar gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda 563 adet Lyrica 300 mg ecza hap, 287 adet Neurontin 800 mg ecza hap, 1 adet ekstazi hap, 32 gr. skunk, 30 gr. sıvı metamfetamin, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi, 3 adet tabanca, 99 adet tabanca fişeği, 1 adet dedektör, 2 adet define arama çubuğu, 1 adet madalyon, 1 adet kılıç, 16 adet muhtelif kazı malzemesi, 2 adet cep telefonu, 5 bin 600 TL suçtan elde edilen gelir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Sinop İl Jandarma Komutanlığı’nın vatandaşların can ve mal güvenliği ile huzur ve esenliği için suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri