Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 04 Ocak 2024 - 17:43 Yorum: 0

Sincan’da ‘Hürriyet Millet Kıraathanesi’ hizmete açıldı

Ankara’nın Sincan Belediyesi tarafından ‘Hürriyet Millet Kıraathanesi’ hizmete açıldı.Millet Kıraathaneleri gençlerin uğrak noktası haline geldi. İlçe sınırlarını da aşarak yoğun talep görmesiyle Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kır...

Sincan’da ‘Hürriyet Millet Kıraathanesi’ hizmete açıldı

Ankara’nın Sincan Belediyesi tarafından ‘Hürriyet Millet Kıraathanesi’ hizmete açıldı.
Millet Kıraathaneleri gençlerin uğrak noktası haline geldi. İlçe sınırlarını da aşarak yoğun talep görmesiyle Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kıraathane sayısını artırmak için kolları sıvadı. Açılışı gerçekleştirilen kıraathanelerin sayısı ise 12’ye yükseldi.
Son olarak inşa edilen ‘Hürriyet Millet Kıraathanesi’ hizmete törenle açıldı. “Herkesin evine 5-10 dakikalık mesafede kıraathane olmalı” diyen Belediye Başkanı Ercan kıraathanelerin sayısının daha da artacağının altını çizdi. Başkan Ercan, kıraathane sayısının 15’e yükseleceği belirterek, “Sincan’da kütüphane üye olma sayısı 90 binlere doğru çıkıyor. Bu Sincan’ın bir kültür şehri olduğunun en güzel işaretlerinden biri. Hamdolsun gençlik merkezleriyle, kreşlerle konaklar ve kültür merkezleriyle Sincan’a yakışır hizmetler yapmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri