malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 17 Aralık 2023 - 10:30 Yorum: 0

Silifke’de “Denizlere Mavi Yakışır” sloganı ile sahil temizliği yapıldı

Mersin’in Silifke ilçesinde “Denizlere Mavi Yakışır” sloganı ile sahil temizliği yapıldı.Taşucu-Kum Mahallesi sahilinde bir firmada çalışan işçiler ile bazı Rus ve Türk vatandaşlar, çevre duyarlılığını artırmak için temizlik yaptı. Gök...

Silifke’de “Denizlere Mavi Yakışır” sloganı ile sahil temizliği yapıldı

Mersin’in Silifke ilçesinde “Denizlere Mavi Yakışır” sloganı ile sahil temizliği yapıldı.
Taşucu-Kum Mahallesi sahilinde bir firmada çalışan işçiler ile bazı Rus ve Türk vatandaşlar, çevre duyarlılığını artırmak için temizlik yaptı. Göksu Deltası sınırları içerisinde yer alan Kum Mahallesi sahilinde çevre temizliği yapan vatandaşlar sahilden plastik, cam ve çeşitli atıklar topladı.
“Kum Mahallemizin sahilinde “Denizlere Mavi Yakışır” adı altında çevre temizliği çalışması gerçekleştirdik” diyen Rahman Çoban, “Bugün Kum Mahallesinde çok güzel bir etkinlik yaptık. Silifke’de birlikte yaşıyoruz. Ve yaşadığımız yerleri birlikte temiz tutmalıyız. Bunun için buraların temizlenmesi adına çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu türlü etkinliklerimiz zamanla devam edecektir” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri