malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Ekim 2024 - 16:25 Yorum: 0

Siirt’te İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın başkanlığında 2024 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.Üçer aylık dönemler halinde yapılan toplantılarda, kamu kurum ve kuruluşlarının yürüttüğü ve planlanan yatırımlar değerlend...

Siirt’te İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın başkanlığında 2024 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.
Üçer aylık dönemler halinde yapılan toplantılarda, kamu kurum ve kuruluşlarının yürüttüğü ve planlanan yatırımlar değerlendirildi. Toplantının açılışında konuşan Vali Kızılkaya, Siirt’e tahsis edilen ödeneklerin hızlı, etkin ve verimli bir şekilde kullanılması gerektiğini vurguladı. Mevsim şartlarının iyileştiği bu dönemde, kurum ve kuruluşların çalışmalarını hızlandırması gerektiğini belirtti.
Vali Kızılkaya, 2024 Ekim ayı itibariyle il genelinde 240 proje üzerinde çalışıldığını ifade ederek, bu projelerin toplam bedelinin 50 milyar 121 milyon 442 bin TL olduğunu aktardı. Söz konusu projelere ayrılan ödenek miktarının 6 milyar 141 milyon 57 bin TL olduğunu, bu süreçte 2 milyar 728 milyon 285 bin TL harcama yapıldığını kaydetti. 240 projeden 57’sinin tamamlandığını, 146’sının devam ettiğini, 23 projenin ihale aşamasında olduğunu ve 14 projenin ise çeşitli nedenlerden dolayı henüz başlanamadığını ifade etti.
Toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı kuruluşlarının bölge müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kurum amirleri katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri