Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Ekim 2024 - 15:17 Yorum: 0

Siirt’te balık avlamaya giden grup canını zor kurtardı, araç akıntıya kapıldı

Siirt’te dağ yamacında kopan toprak ve kaya parçaları Veysel Eroğlu Ilısu Baraj Gölü’nde su seviyesinin aniden yükselmesine yol açtı. Bölgede balık avlamaya giden grup boğulma tehlikesi atlatırken araçları akıntıya kapılarak kayboldu.E...

Siirt’te balık avlamaya giden grup canını zor kurtardı, araç akıntıya kapıldı

Siirt’te dağ yamacında kopan toprak ve kaya parçaları Veysel Eroğlu Ilısu Baraj Gölü’nde su seviyesinin aniden yükselmesine yol açtı. Bölgede balık avlamaya giden grup boğulma tehlikesi atlatırken araçları akıntıya kapılarak kayboldu.
Edinilen bilgilere göre, 12 Ekim akşamı merkeze bağlı Zorkaya köyü yakınında Ömer Akyüzlü ve 3 arkadaşı, balık avlamak amacıyla 34 UAS 20 plakalı hafif ticari araçla bölgeye gitti. Akyüzlü ve beraberindekiler balık tuttukları esnada dağ yamacında heyelan meydana geldi.
Heyelan sonucu baraj gölünün su seviyesine yükselmesiyle alanda bulunanlar kaçtı; araç ise akıntıya kapıldı. Aracın kısa sürede kaybolduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, Akyüzlü ve arkadaşlarının kaçışı ve hızla yükselen suyun aracı sürüklediği görülüyor.
AFAD İl Müdürü Cahit Akkoyun ve DSİ 16’ncı Bölge Müdürü Cihan Aksoy, bölgede incelemede bulundu. Aracın çıkarılması için bölgede dalgıç ekiplerinin çalışması sonlandırıldı.

Siirt’te balık avlamaya giden grup canını zor kurtardı, araç akıntıya kapıldıSiirt’te balık avlamaya giden grup canını zor kurtardı, araç akıntıya kapıldı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri