Diyanet İşleri Başkanlığı Siirt İl Müftülüğü organizesiyle 37 kişilik bir grup, umre ziyareti için kutsal topraklara uğurlandı.
Umreye gidecek vatandaşlar, dualar ve duygusal anlar eşliğinde Siirt’ten Mardin Havalimanı’na yolcu edildi. Grubun Suudi Arabistan’ın Cidde şehrine yapacağı uçuşa, Diyanet İşleri Başkanlığı din görevlisi Hamit Evin rehberlik edecek. Evin, uğurlama töreninde Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti. Kafile, kutsal mekanlarda 15 gün boyunca ibadetlerini gerçekleştirdikten sonra yurda dönüş yapacak.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.