Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 21 Haziran 2024 - 11:20 Yorum: 0

Sıcaktan etkilenen kirpi yavrusunun imdadına küçük kız yetişti

Edirne merkeze bağlı Karayusuf köyündeki evlerinin bahçesinde bulduğu kirpi yavrusuna sahip çıkan 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Nida Kafa, sıcaktan bunalan yavrunun karnını doyurup su verdikten sonra doğaya saldı.Son günlerde mevsim no...

Sıcaktan etkilenen kirpi yavrusunun imdadına küçük kız yetişti

Edirne merkeze bağlı Karayusuf köyündeki evlerinin bahçesinde bulduğu kirpi yavrusuna sahip çıkan 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Nida Kafa, sıcaktan bunalan yavrunun karnını doyurup su verdikten sonra doğaya saldı.
Son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, insanları olduğu kadar doğada yaşayan canlıları da olumsuz etkiliyor. Sıcaktan bunalan canlılar, su ve yiyecek bulmakta zorluk çekiyor. Sıcak havanın da etkisiyle susayan kirpi yavrusunun imdadına 8 yaşındaki Nida Kafa yetişti.
Edirne merkeze bağlı Karayusuf köyündeki evlerinin bahçesinde oynarken kirpi yavrusuna rastlayan Kafa, babasından yardım isteyerek ona su ve yem vererek karnını doyurdu. Kirpi su içerken onu seven Kafa, sıcak havalarda hayvanların susuz bırakılmaması konusunda çağrıda bulundu. İlkokul öğrencisi Nida Kafa’nın hayvan sevgisi yürekleri ısıttı.
Dikenleri olan ve kendisini korumaya alıp kapatan kirpi yavrusu, minik kızın şefkati karşısında yumuşadı. Sıcaktan bunalan kirpi yavrusuna, su verildi, karnı doyuruldu ve doğaya salındı.
Bahçeden oyun oynarken kirpiyi gördüğünü ve babasından yardım istediğini söyleyen Kafa, babası ile birlikte ona su ve yem verdiklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri