malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 29 Kasım 2023 - 13:27 Yorum: 0

Sezona hazırlanan Yıldız Dağı’nda yapay karlama çalışması başladı

Sivas’taki Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde sezon öncesi suni karlama çalışmaları başladı.Sivas’ta bulunan Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi kayak sezonuna hazırlanıyor. Sivas merkeze yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta...

Sezona hazırlanan Yıldız Dağı’nda yapay karlama çalışması başladı

Sivas’taki Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde sezon öncesi suni karlama çalışmaları başladı.
Sivas’ta bulunan Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi kayak sezonuna hazırlanıyor. Sivas merkeze yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde yağan karın ardından hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle yapay karlama çalışmalarına da başlandı. Yıldız Dağı Kayak Merkezi’nde yaklaşık 100 yapay kar sistemi bulunuyor. Tesislerde ayrıca; Dünya Kayak Federasyonu (FIS) standartlarına uygun kayak pistleri, kızak pisti, yürüyen bant ve t-bar gibi mekanik tesisler ile otel, kafe, restoran ve 25 doğal yaşam evi bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri