Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 07 Ekim 2024 - 14:55 Yorum: 0

Seyyar satıcılara şok baskın

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Çarşamba Mahallesi’nde park, cadde ve sokak aralarında faaliyet gösteren seyyar satıcılara baskın yaptı.Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipl...

Seyyar satıcılara şok baskın

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Çarşamba Mahallesi’nde park, cadde ve sokak aralarında faaliyet gösteren seyyar satıcılara baskın yaptı.
Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, rutin denetimlerinin yanında, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine, Çarşamba Mahallesi’nde ve Merinos Parkı’nda huzur operasyonu düzenledi. Ekipler, özellikle kaldırım işgaline son vermek için akşam saatlerinde 2. el eşya satan satıcılara yönelik çalışma yaptı. Saat 19.00 ile 22.00 arasında gerçekleşen operasyonda, seyyar satıcılara, dilencilere ve vatandaşları rahatsız eden kişilere geçit vermedi.
Ana yol, meydan, sokak araları ve parklarda, nizamı ve intizamı bozan çevreyi kirleten, geliş geçişi engelleyen, satıcılara mani olunurken, kurallara uymayarak ısrarla faaliyetini sürdürmek isteyen satıcıların mallarına el kondu.
Operasyonda el konulan eşyalar, Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü deposuna götürüldü. Zabıta yetkilileri, operasyonların devam edeceğini, belirli saatlerle sınırlı tutulmayıp günün her vakti yapılacağını söyledi.

Seyyar satıcılara şok baskın
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri