Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 04 Eylül 2024 - 10:27 Yorum: 0

Seydikemer’deki okul depreme karşı güçlendirilecek

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Bekçiler Mahallesi’ndeki okulda devam eden güçlendirme çalışmaları nedeniyle öğrenciler, Seki Şehit İsa Topal Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne yönlendirilecek.Seydikemer Bekçiler Mahallesi’nde bulunan Şehit K...

Seydikemer’deki okul depreme karşı güçlendirilecek

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Bekçiler Mahallesi’ndeki okulda devam eden güçlendirme çalışmaları nedeniyle öğrenciler, Seki Şehit İsa Topal Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne yönlendirilecek.
Seydikemer Bekçiler Mahallesi’nde bulunan Şehit Komando Er Fedai Kebiz İlk ve Ortaokulu’nda sürdürülen deprem güçlendirme çalışmaları nedeniyle eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamaması amacıyla İlçe Taşıma Planlama Komisyonu toplandı. Komisyon, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim alabilmesi için Seki Şehit İsa Topal Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne taşınmasına karar verdi. Bu karar doğrultusunda gerekli planlamaların yapılması için çalışmalar başlatıldı.
Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, taşınma süreciyle ilgili detayları velilere ve öğrencilere en kısa sürede ileteceği ifade edildi,

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri