Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 08 Şubat 2024 - 13:38 Yorum: 0

Seyahat ve tatil şirketi RCI 50’nci yılını kutluyor

Seyahat ve tatil şirketi RCI, 2024 yılı boyunca 50 binden fazla tatilde özel markalama ve üye seyahat imkanlarıyla 50’nci yılını kutluyor.RCI, 50’nci yıldönümünü kutluyor. Şirketin, tatil değişim platformunu sunarak devre mülk sektörün...

Seyahat ve tatil şirketi RCI 50’nci yılını kutluyor

Seyahat ve tatil şirketi RCI, 2024 yılı boyunca 50 binden fazla tatilde özel markalama ve üye seyahat imkanlarıyla 50’nci yılını kutluyor.
RCI, 50’nci yıldönümünü kutluyor. Şirketin, tatil değişim platformunu sunarak devre mülk sektörünü dönüştürerek paylaşım ekonomisine destek vermesi üzerinden 50 yıl geçti. Bu dönüm noktasını kutlamak için şirket, özel ’RCI 50’ markasını ve özel bir web sitesi merkezini kullanıma sunmanın yanı sıra dünya çapındaki 3,5 milyon üyesine seyahat fırsatları sunduğunu duyurdu.
RCI Kuzey Amerika Genel Müdürü Paul Mulcahy, "2024 yılında şirketimizin 50’inci yılını kutlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Tatil değişiminin öncüsü olan şirketimiz, üyelerini bulundukları yerde karşılamak ve yıllar boyunca iştiraklerimizi desteklemek için sürekli olarak gelişti. Altıncı on yılımıza girerken daha da fazlasını vaat ediyoruz, daha fazla avantaj, esneklik, değer ve seyahat fırsatı. Birlikte daha fazla yere gideceğimiz bir 50 yıla daha" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri