Zabıta ekipleri okul önlerinde göreve başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, 9 Eylül Pazartesi günü İzmit ve Gebze’deki okul önlerinde görev başında olacak.2023-2024 eğitim-öğretim dönemi 9 Eylül Pazartesi itibariyle başlayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, 9 Eylül Pazartesi günü İzmit ve Gebze’deki okul önlerinde görev başında olacak.
2023-2024 eğitim-öğretim dönemi 9 Eylül Pazartesi itibariyle başlayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak eğitim-öğretim döneminin ilk gününde okul önlerinde görev başında olacak. Zabıta ekipleri, okulların ilk gününde öğrencilerin güvenliği için trafiğin yoğun olduğu bölgelerde 20 personelle görev başında olacak. Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle müşterek görev yapacak olan zabıta ekipleri, İzmit ve Gebze’de okul önleriyle trafiğin yoğun olduğu ana caddelerdeki kritik noktalarda, öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde gerekli güvenlik önemlerini alacak. Okulların ilk gününde öğrencilerin ulaşımını kolaylaştıran ve can güvenliğini sağlayacak olan zabıtalar, aynı zamanda trafik akışının sekteye uğramaması için de görev yapacak.

Asayiş Haberleri

Yayalara yol vermediği için ceza yedi, ‘PKK’lıları gidip çekmezsiniz’ dedi
Hırsızlık suçundan aranan şahsı jandarma yakaladı
Silah kaçakçısını jandarma yakaladı
Yaşlı çift iki gündür kayıp: Ekipler ormanda arıyor
Gazze’de can kaybı 42 bin 175’e yükseldi
Emekli karakol komutanı hayatını kaybetti
Vali Yiğitbaşı, toplum destekli polislerle sosyal projeleri görüştü
İstanbul’da kaçakçılık ve siber suçlarla mücadelede 31 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi
Kütahya’da aracında uyuşturucu ele geçirilen şüpheli tutuklandı
Domaniç’te devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti