Yüreğir’in yol surunu tarih oluyor

Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri büyükşehir belediyesi ekipleri ile birlikte her gün 9 farklı noktada asfalt çalışması yaparak ilçenin yollarını yeniliyor. Yaşar Doğu Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleye...

Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri büyükşehir belediyesi ekipleri ile birlikte her gün 9 farklı noktada asfalt çalışması yaparak ilçenin yollarını yeniliyor. Yaşar Doğu Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, “Çok kısa bir sürede Yüreğir’de asfaltsız yol kalmayacak” dedi.
Demirçalı, ilçede en büyük şikâyetlerin başında gelen yol sorunu için kolları sıvadı. Yüreğir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına eş zamanlı olarak devam ediyor. Ekipler hem kırsalda hem de merkezdeki mahallelerde yol ve kaldırım yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İlçenin ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalara hız veren Demirçalı, Yaşar Doğu Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını bizzat giderek yerinde inceledi. Daha modern ve daha güzel bir Yüreğir için çalıştıklarını belirten Demirçalı; “Söz verdiğimiz gibi yol hamlemize başladık. Konforlu ve güvenli bir ulaşım için gerek Büyükşehir Belediyemizin iş birliği ve koordinasyonu gerekse belediyemizin çalışmalarıyla ilçemiz genelinde her gün 9 farklı noktada ekiplerimiz çalışıyor. Yüreğir’e yakışır estetiklikte, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayacağı modern yolları Yüreğirli hemşerilerimizle buluşturacağız. İnşallah çok kısa bir süre içinde Yüreğir’de asfaltsız yol kalmayacak” şeklinde konuştu.
Atakent Mahalle Muhtarı Tuğba Oruç ise yeni yollarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Mahalle sakinlerimiz adına bu yatırımın mahallemize kazandırılmasında büyük emeği olan Başkanımız Ali Demirçalı’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Siyaset Haberleri

Adalet Bakanı Tunç: "Bazı sosyal ağ sağlayıcılarında ve internet sayfalarında suç teşkil eden içeriklerle ilgili soruşturma başlatıldı”
İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın ABD ziyareti ertelendi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, rektörlerle bir araya geldi
İletişim Başkanı Altun: "Sosyal medya başta olmak üzere dijital mecralara ilişkin etkin hukuki düzenlemelere caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız var”
Vali Önder Bakan: Amasya’mızın yarınlarını en doğru şekilde planlamalıyız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Guterres: "Gerçekten yıkıcı sonuçları olacak topyekun bir savaşın eşiğindeyiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Berdimuhammedov ile görüştü
CHP Genel Başkanı Özel: "Bugünden yarına saldıracaklarına dair hiçbir şey yok”
Netanyahu, Nasrallah’ın halefi olarak görülen Safiyuddin’in öldürüldüğünü iddia etti