Yunusemre’de organik bağcılık devam ediyor

Yunusemre Belediyesi’nin Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü ile beraber Yuntdağıköseler Mahallesi’nde başlattığı Organik Bağcılık Projesi devam ediyor.Üreticilerini destekleyen Yunusemre Belediyesi, Yuntdağıköseler Mahallesi’nde örnek...

Yunusemre Belediyesi’nin Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü ile beraber Yuntdağıköseler Mahallesi’nde başlattığı Organik Bağcılık Projesi devam ediyor.
Üreticilerini destekleyen Yunusemre Belediyesi, Yuntdağıköseler Mahallesi’nde örnek olan Organik Bağcılık Projesine desteğini sürdürüyor. Mahallede 8 dönümlük alanda üretimde bulunan Hüseyin Ali Uyanık, kendisini ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Balkan, Kırsal Kalkınma Komisyon Başkanı Yelda Çevikoğlu, Tarımsal Hizmetler Müdürü Abdülkadir Yetiş ve teknik personeli ağırladı. 8 dönümlük alanda üretimde bulunan Hüseyin Ali Uyanık, Yunusemre Belediyesi’nin yaptığı asma fidanı, ve tel gibi yardımlardan dolayı teşekkür etti. Pekmez ve sofralık üzümden verim aldığını belirten Uyanık, desteğin devam etmesinden dolayı teşekkür etti.

Ekonomi Haberleri

Muş’ta elektrik şebekesi yer altına alındı
Antalya Serbest Bölge 2024 yılının ilk üç çeyreğinde 838,6 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaştı
Tekkeköy’de halk sağlığı denetimi
Çayırova Belediyesi’nin 2025 tahmini bütçesi 2 milyar 295 milyon TL
L’Oréal Türkiye, ‘Bilim Kadınları İçin’ programının 22’nci yılında 4 bilim kadınını ödüllendirdi
Artaş İnşaat 6 projesini 2024 bitmeden teslim edeceğini duyurdu
DSO Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı gerçekleştirdi
Uluslararası Odun Dışı Orman Ürünleri Çalıştayı Fethiye’de başladı
Manisa’da miting gibi ’Kent Lokantası’ açılışı
“Şehrin ekonomisi” GSO’da konuşuldu