Yunusemre Kent Orkestrası’dan Anneler Günü’ne özel konser

Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası, Anneler Günü dolayısıyla Atatürk Kent Parkı’nda konser verdi. İzleyicilerin oldukça eğlendiği konserde solistler birbirinden güzel parçaları seslendirdi.Yunusemre Belediyesi ve Manisa Büyükşehir B...

Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası, Anneler Günü dolayısıyla Atatürk Kent Parkı’nda konser verdi. İzleyicilerin oldukça eğlendiği konserde solistler birbirinden güzel parçaları seslendirdi.
Yunusemre Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında Yunusemre Kent Orkestrası, Atatürk Kent Parkı’nda yapılan Anneler Günü özel konseri verdi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kuyumcu, Mehmet Mesut Doğan ve Emine Özge Arslan, birim müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte Kaan Demirhan ve Hakan Börekçi birbirinden güzel parçaları seslendirdi. Vatandaşların eğlendiği ve keyif aldığı konserde anneler, çocuklar ve aileler keyifli dakikalar geçirdi. Parçalara eşlik eden ve eğlenen vatandaşlar etkinlik sonunda Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kültür Haberleri

"Balinanın Bilgisi" filminin prömiyeri Antalya’da yapıldı
’Acı Kahve’nin dünya prömiyeri yapıldı
Hereke halı mirası bu merkezde gelecek nesillere aktarılacak
Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yeni döneme hazır
Ayvacık’ta darbukacı ve davulcu iki kadın, düğünlerin vazgeçilmezi oluyor
Arabanlı öğrencilere gezi programı düzenlendi
Beyazperde ve ekranların efsanevi oyuncusu Mehmet Aslantuğ’dan kırk yıllık samimi gözlemler
10 Ekim Dünya Saatçilik Günü olarak kabul edildi
Akbank’ın tarihi ve gelecek vizyonu, Refik Anadol’un eserinde buluştu
Kafa Sahne yeni sezonu ‘Nevbahar’ ile açtı