Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi yenilenen yüzüyle hizmette

Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla geçtiğimiz ay tadilata giren Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi, yenilenen yüzüyle öğrencilere hizmete başladı.Öğrencilere ve kitapseverlere daha iyi hizme...

Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla geçtiğimiz ay tadilata giren Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi, yenilenen yüzüyle öğrencilere hizmete başladı.
Öğrencilere ve kitapseverlere daha iyi hizmet vermek için tadilata giren Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi, 2024 - 2025 eğitim öğretim sezonunda Yunus Emre Millet Çarşısı 1. katta hizmet veren kütüphane, öğrencileri yenilenen yüzüyle karşılıyor. Rahat bir ortamda kütüphaneden yararlanan öğrenciler ücretsiz olarak internet hizmetinden yararlanıyor.
Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi, 30 Eylül Pazartesi tarihinden itibaren hafta içi 08.30 - 22.30 saatleri arasında hafta sonu 09.00 - 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Kitap bağışı alınıyor
Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi, kitaplarını bağışlamak isteyen kitapseverleri Yunus Emre Millet Çarşısı 1. katta hizmet veren Yunusemre Belediyesi Kütüphanesi’ne bekliyor. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, eğitime her zaman öncelik verdiklerini belirterek tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti. Kütüphaneye gelen öğrenciler yenilenen yüzüyle kütüphaneyi çok beğendiklerini belirterek teşekkür etti.

Eğitim Haberleri

Bakan Tekin: "Sadece öğretmenler değil, hepimiz bu çocukların eğitiminden mesulüz”
Merkezefendi’de el sanatları kurslarının başvuruları başladı
Elazığ’da Mevlid-i Nebi Haftası programları devam ediyor
Uzmanlardan sosyal medya bağımlılığı uyarısı
Tatvan’da “Dijital Habercilik Eğitimi” gerçekleştirildi
KBÜ’de "Rubrik Oluşturma ve Geliştirme Eğitimi" gerçekleştirildi
KBÜ’de yeni programlar açıldı
KBÜ ile Kelantan Üniversitesi arasında "Kültürel Gelişim Programı" başladı
AİÇÜ Tıp Fakültesi akademik yılı açılış töreni düzenlendi
Merkezefendi Belediyesinin Oyunculuk ve Yabancı Dil’ kurs kayıtları başladı