Yunusemre Belediyesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzü gülüyor

İkinci el eşya hizmetini sürdüren Yunusemre Belediyesi, kullanılabilir durumda olan ikinci el ev eşyalarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ikinci el eşya hizmeti aracılığ...

İkinci el eşya hizmetini sürdüren Yunusemre Belediyesi, kullanılabilir durumda olan ikinci el ev eşyalarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.
Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ikinci el eşya hizmeti aracılığı ile ihtiyaç sahibi ile bağışçı arasında köprü görevi görüyor. Eşya bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar 444 62 09 numaralı çağrı merkezine talepte bulunurken, kullanılabilir durumda olan eşyalar adreslerinden alınıyor. Alınan eşyalar Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Hizmetin vatandaş odaklı olduğunu belirten ihtiyaç sahipleri bu hizmeti sağladıkları için Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür ediyor.
Bağışçılar 444 62 09 numaralı Yunusemre Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden başvuruda bulunarak eşya bağışında bulunabilirken, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne gelerek dilekçe ile başvuru yapabiliyor.

Yerel Haberleri

Turgutlu’da sosyal projeler göz dolduruyor
Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Düzce Üniversitesi tanıtıldı
Besni Devlet Hastanesine 2 uzman doktor ataması yapıldı
ADYÜ’de Erasmus Günleri etkinliği düzenlendi
MHP Merkez İlçe Başkanlığına Selçuk Aslancan getirildi
Kaymakam Koray Çelik: “Devletimiz her zaman sahada ve vatandaşlarımızın yanında olacaktır”
Kaymakam Seyhan, doğa parkında incelemelerde bulundu
Yıldırım’dan 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü mesajı
Düzce’de afetzedeler yeni konutlarına kavuştu
Emekli olan 38 yıllık öğretmen alkışlarla uğurlandı