Yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu

Erzincan’da gece saatlerinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.Kar yağışı Sakaltutan, Kızıldağ ve Ahmediye geçitlerinde etkili oldu. Bölge trafik ekipleri, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir alırk...

Erzincan’da gece saatlerinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.
Kar yağışı Sakaltutan, Kızıldağ ve Ahmediye geçitlerinde etkili oldu. Bölge trafik ekipleri, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir alırken Karayolları ekiplerince Sakaltutan, Kızıldağ ve Ahmediye geçitlerinde kar küreme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapıldı. Ekipler, özellikle ağır vasıta sürücülerini, zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyardı.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre; bugün bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu, Ardahan ve çevreleri öğle saatlerine kadar, aralıklı yağmur, yer yer karla karışık yağmur, yüksek kesimler kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgâr batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Yaşam Haberleri

Bitki sağlığı uygulamaları toplantısı yapıldı
Başkan Yetişkin yol çalışmalarını yerinde inceledi
Kuşadası Belediyesi kenti kış mevsimine hazırlıyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden şehrin kuzeyine asfalt hamlesi
Giresun’da motorlu kara taşıtları sayısında artış
Başkan Boltaç: "Yaşanabilir bir gelecek için biz de gönüllüyüz"
Marmaris’te trafikte eşek tehlikesi
Güçlü altyapı projeleri ile su kayıplarına geçit yok
Bingöl’de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Başkan Aras Sürdürülebilirlik Kongresi’ne katıldı