Yozgat’ta çarşı ve pazarda bayram yoğunluğu yaşanıyor

Yozgat’ta Ramazan Bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, çarşı ve pazarlarda yoğunluk oluşturdu.Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar, alışveriş için çarşı ve pazarlara akın etti. Kentin işlek caddeleri, kıyafet ve diğ...

Yozgat’ta Ramazan Bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, çarşı ve pazarlarda yoğunluk oluşturdu.
Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar, alışveriş için çarşı ve pazarlara akın etti. Kentin işlek caddeleri, kıyafet ve diğer ihtiyaçlarını karşılamaya gelenler nedeniyle yoğunlaştı.Bayram alışverişini son güne bırakan aileler, çocukları için ayakkabı ve giyim alışverişinde bulunurken bayram için tatlı, çikolata ve kolonya alışverişini de yaptı.

"Bayram için bir hazırlığımız var"
Bayram alışverişi için çarşıya çıktığını söyleyen İlhan Koçsoy, “Sabah erken kalktık, evde börek, tatlı telaşı var. Biz de çarşıya geldik, bayram şekerimizi, kolonyamızı, kuruyemişimizi aldık. Bayram için bir hazırlığımız var. Güzel bir ramazan ayı geçti. Güzel bir bayram geçmesini de diliyoruz” dedi.

"Şeker, kuruyemiş ve kolonya satıyoruz"
İşlerinin yoğun olduğunu belirten esnaf Niyazi Yüksel, "Bayramlık şeker, kuruyemiş ve kolonya satıyoruz. bayram öncesi vatandaşlara hizmet ediyoruz" ifadesini kullandı.

Ekonomi Haberleri

Diyarbakır TSO ve Cizre TSO Ortak Meclis Toplantısı’nda 9 başlıkta işbirliği sağlandı
Meriç’te coğrafi işaretli yer fıstığında hasat mesaisi başladı
Denizli Teknik Tekstil Merkezi Togg için prototip koltuk tasarladı
Bakan Işıkhan: “İşçimizin de, işverenimizin de maksimum faydayı elde edecek noktada asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz”
ÇTB Başkanı Yılmaz: "Yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerimizi dünya pazarlarına sunma gayreti içindeyiz"
Bakan Işıkhan: "(Asgari ücret) En son kararı asgari ücret tespit komisyonu belirledikten sonra maksimum faydayı elde edecek noktada asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz."
Tüm Yediemin İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Gülşan: "Bu arabalar benimle mezara kadar gidecek mi?"
İpekle muz lifi buluştu, yeni kumaş elde edildi
"GES Tebliği’nde süre 2025 sonuna ertelensin" talebi
Uluslararası taşımacılık yapan firmalardan ’trafik sigortası’na ilişkin talepler