Yorgun merminin uykuda isabet ettiği adam ağır yaralandı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, damda uyuduğu sırada yorgun merminin isabet ettiği adam ağır yaralandı.Olay, akşam saatlerinde Birecik ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, damda uyuyan Sever Ataş’a (43),...

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, damda uyuduğu sırada yorgun merminin isabet ettiği adam ağır yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Birecik ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, damda uyuyan Sever Ataş’a (43), nereden ateşlendiği belirlenemeyen bir yorgun mermi isabet etti. Göğsüne isabet eden mermi ile yaralanan Ataş kanlar içerisinde kaldı. Olayı fark eden yakınlarının ihbarı ile ambulansla Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ataş, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Tedavisi devam eden adama isabet eden kurşunun göğsünde takılı kaldığı görüldü. Polis silahı ateşleyen kişinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.
Babasının yorgun mermi ile yaralandığını belirten Mahmut Ataş, silahı ateşleyen kişinin tespit edilerek yakalanmasını istedi. Ataş, silahla havaya açılan mermilerle insanların yaralandığını ifade ederek, rastgele silah sıkılmaması gerektiğini söyledi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Asayiş Haberleri

Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1’i çocuk 2 yaralı
Yalova’da 1 milyon 500 bin adet dolu makaron ele geçirildi
Çorlu’da trafik kazası: 2 yaralı
İsrail’den Beyrut’a hava saldırısı
İran’ın Tasnim Haber Ajansının Hizbullah’ın güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın güvenli bir yerde olduğu ve sağlık durumunun da iyi olduğu aktarıldı.
Sağlık çalışanından çocuğa öldüresiye dayak kamerada
Kamyon şarampole uçtu, sürücü hayatını kaybetti
Tekirdağ’da 3 kişinin yaralandığı kaza kamerada
Cinsel istismar sonucu ölen bebeğin annesi ve 3 şahıs savcılık ifadesini reddetti
Kahramanmaraş’ta terör örgütüne ait yaşam malzemesi ele geçirildi