Yöreler Renkler Festivali, Karadeniz Gecesi ile devam etti

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin memleket özlemi çekenleri ve doğduğu yer kadar doyduğu yerin de kıymetini bilenleri bir araya getirdiği 8. Yöreler Renkler Festivali, Karadeniz Gecesiyle devam etti.Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda...

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin memleket özlemi çekenleri ve doğduğu yer kadar doyduğu yerin de kıymetini bilenleri bir araya getirdiği 8. Yöreler Renkler Festivali, Karadeniz Gecesiyle devam etti.
Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda devam eden festivalde Antalya’da yaşayan Karadenizlileri buluşturan gece Muratpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisiyle başladı. Orhan Çavuş’un ‘Horon Zamanı’ konseriyle devam etti. Geceye eşi Ümran Uysal ile katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Karadeniz Bölgesi’ni temsil eden derneklere plaketlerini takdim etti. Karadeniz Gecesi’nde festivale katılan vatandaşlara hitap eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bizim bu saadetimiz, mutluluğumuz, yan yana, can cana, komşu komşuya Muratpaşa’da kurduğumuz bu kardeşlik kültürü, bu dayanışma, bu birliktelik kültürü bütün Türkiye’ye bütün dünyaya örnek olsun” diye konuştu. Ayşenur Kolivar konseriyle devam eden etkinlikte kent meydanında horonlar gece boyu devam etti. Başkan Uysal da vatandaşların horonuna katıldı.

Kültür Haberleri

Türkiye Off-Road Şampiyonası heyecanı, Merkezefendi’de başladı
Sporseverler, yeşile pedalladı
Tarsus’da ’Halk Müziği Topluluğu Konseri’ ilgi gördü
Yamaç paraşütü festivalinde adrenalin dolu anlar yaşandı
Başkan Günel: "Kuşadası’nın yeni cazibe merkezi İkioklu olacak"
Sit lideri Sivas, 458 sit alanı bulunuyor
Antalya’da 400 yıllık düğmeli evler ayağa kaldırılıyor
Bayraklı’da Avrupa Hareketlilik Haftası kutlandı
Osmanlı’ya ait gemi kazısında yeniçeri silahları ortaya çıkarıldı
Şenkaya’da bal festivali coşkusu