Yıldırım: "Bayramda kepenkleri açalım"

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, gastronomi sektörü işletmelerine bayram tatilinde işyerlerini açma çağrısında bulundu.9 günlük bayram tatilinin turizm açısından önemli bir fırsat olduğuna dikkat çe...

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, gastronomi sektörü işletmelerine bayram tatilinde işyerlerini açma çağrısında bulundu.
9 günlük bayram tatilinin turizm açısından önemli bir fırsat olduğuna dikkat çeken GTO Başkanı Yıldırım, “Mevsim olarak bölgemizin turizm sezonundayız. 9 günlük bayram tatili de bu sezonun doğru değerlendirilmesi için çok özel bir fırsat. Aldığımız bilgiler otellerdeki doluluk oranının yüksek olduğu yönünde. Görünen o ki hem aile ziyareti hem de kültürel gezi amaçlı bayramda şehrimize gelen yerli ve yabancı turist sayısı yüksek olacak. Bu durum Gazi şehrimizin dünyaca ünlü gastronomi kültürünü sunmak için büyük bir fırsat. O nedenle başta gastronomi sektörü olmak üzere esnafımıza bayram tatilinde kepenkleri açmalarını ve fırsatı değerlendirmeleri çağrısında bulunuyorum. Böylece hem şehrimizin tanıtımına hem de içinden geçtiğimiz zorlu ekonomik dönemde iç ticaretin hareketlenmesine önemli katkı sunacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile huzurlu ve bereketli bir bayram diliyorum” diye konuştu.

Ekonomi Haberleri

Milas-Bodrum Havalimanı 9 ayda 3 milyon 744 yolcuya hizmet verdi
Muğla’da en yüksek kamu harcaması eğitime
Diyarbakır TSO ve Cizre TSO Ortak Meclis Toplantısı’nda 9 başlıkta işbirliği sağlandı
Meriç’te coğrafi işaretli yer fıstığında hasat mesaisi başladı
Denizli Teknik Tekstil Merkezi Togg için prototip koltuk tasarladı
Bakan Işıkhan: “İşçimizin de, işverenimizin de maksimum faydayı elde edecek noktada asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz”
ÇTB Başkanı Yılmaz: "Yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerimizi dünya pazarlarına sunma gayreti içindeyiz"
Bakan Işıkhan: "(Asgari ücret) En son kararı asgari ücret tespit komisyonu belirledikten sonra maksimum faydayı elde edecek noktada asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz."
Tüm Yediemin İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Gülşan: "Bu arabalar benimle mezara kadar gidecek mi?"
İpekle muz lifi buluştu, yeni kumaş elde edildi