Yeşiltepe’yi yeni bir şehir yapacağız!

Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Vahap Erdem, Yeşiltepe’nin bugüne kadar biriken sorunlarını yakından bildiğini belirterek,.”Yeni dönemde Yeşiltepe’yi yeni bir şehir yapacağız” ifadesini kullandı.

MALATYA - Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Vahap Erdem, Yeşiltepe’nin bugüne kadar biriken sorunlarını yakından bildiğini belirterek,.”Yeni dönemde Yeşiltepe’yi yeni bir şehir yapacağız” ifadesini kullandı.

Seçim çalışmalarını sürdüren Mimar Vahap Erdem, beraberindeki partililer ile birlikte Yeşiltepe Semti’ni ve Sanayi esnafını ziyaret ederek sorunlar hakkında bilgi aldı.

“YEŞİLTEPE’NİN  YAPISAL DEĞİŞİME İHTİYACI VAR”

Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Yeşiltepe’deki muhtarlarla bir araya gelen Mimar Vahap Erdem, semtin sorunları ile ilgili Yeşiltepeliler Derneği Başkanı Özcan Gözene ve muhtarlardan bilgi aldı.

Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Özcan Gözene, Yeşiltepe’nin ciddi anlamda sorunları bulunduğunu ve bu sorunlarının bulunduğunu ifade etti.  Mahalle muhtarları ise, Yeşiltepe’nin önümüzdeki süreçte hizmetlerden azami derecede istifade etmesi gerektiğini vurguladılar.

Yeşilyurt Ak Parti Belediye başkan aday adayı Mimar Vahap Erdem  Yeşiltepe’nin yıllarca imajının  demiryolunun altındaki mahalle şeklinde algılandığını bu imajın ise semtin gelişmesine engel olduğunu belirterek,”Yeşiltepe gerek zemin gerekse bulunduğu konum itibariyle Şehir olabilecek bir nitelikte. Malatya’nın eski, eski olduğu kadar köklü bir semtinin bugün hala kabuğunu yırtamaması üzücü. İlk işimiz Yeşiltepe’yi yeni bir şehir haline dönüştürmek olacaktır” dedi. Yeşiltepe’nin yapısal bir takım ciddi sorunlarının bulunduğunu belirten Erdem,” Yeşiltepe’nin sorunları ciddi. Görev bana nasip olursa söz veriyorum demiryolunun alt tarafını zengin semt yapacağım. Yeşiltepe’nin sorunlarını birlikte konuşarak çözeceğiz. Biz sorunları çözmek için talibiz… Eğitimden, Sağlığa, sosyal projelerimizle, Gündüzbey’den başlayıp Yeşilyurt vadisi projesi ile Yeşilyurt’u örnek ilçe hale getirmek en büyük görevimiz ve arzumuz olacak. Bunu sizlerin destekleri ile gerçekleştireceğiz inşallah” diye konuştu.

“DAHA MODERNİZE EDİLMİŞ BİR SANAYİ”

Sanayi Sitesi’nde esnafları da ziyaret eden Mimar Vahap Erdem, ilk kurulduğunda Malatya’nın ticaretine önemli katkmı sunan Sanayi’nin bugün modernize edilmesi gerektiğini belirterek,”Sanayi esnafımızla el ele verip burayı bir sanayi kampüsü haline getirmeliyiz. Sanayi’nin en büyük sorunlarından biri de sosyal tesislerin yeterince olmaması. Sanayi esnafının sosyal anlamda iletişim kuracağı alanlar oluşturarak daha modern bir site haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri