Yeşilçam'ın emektarları similatörde sanal uçuş yaptı

Yeşilçam Sinemasının unutulmaz yüzleri Türk Hava Yolları'nı (THY) ziyaret etti.

Yeşilçam Sinemasının unutulmaz yüzleri Türk Hava Yolları'nı (THY) ziyaret etti. Usta oyuncular, uçuş güvenliği ve ikram konusunda bilgi aldı. İstanbul'dan Los Angeles'e yapılan sanal uçuşta pilot koltuğuna oturan Cüneyt Arkın, dünyanın her yerine uçuş düzenleyen THY'nin beğenildiğini söyledi. Hülya Koçyiğit ise sanal olağanüstü uçuşun heyecan verici olduğunu ifade etti.

-Dünyanın en iyi havayolu şirketlerinden Türk Hava Yolları (THY), Yeşilçam'ın ünlü sanatçılarını ağırladı. Şirketin çalışmaları hakkında bilgilendirilen sanatçılar, THY'ye tam not verdi. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu tarafından düzenlenen organizasyona Türkan Şoray, Cüneyt Arkın ve eşi Betül Arkın, Hülya Koçyiğit, Kadir İnanır, İzzet Günay, Zeki Alasya, Tamer Yiğit, Selda Alkor, Ediz Hun, Göksel Arsoy, Çolpan İlhan ile yapımcı Türker İnanoğlu katıldı. THY'ye ikram hizmeti sunan Turkish Do&Co'nun Atatürk Havalimanı'ndaki üretim tesislerini gezen sanatçılar, daha sonra THY Uçuş Eğitim Akademisi'ndeki simülatörde sanal uçuş heyecanı yaşadı. Kadir İnanır, THY'nin dünyanın sayılı havayolu şirketi olduğu gerçeğini yerinde görmenin çok güzel olduğunu söylerken, Hülya Koçyiğit de gerçekleştirdikleri sanal uçuşun heyecan verici olduğunu belirtti. Hamdi Topçu ise Türk sinemasının emektar oyuncularını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Ziyaretin ardından Topçu, sinema sanatçılarına günün anısına birer sertifika verdi.

Kokpitte içkiye inceleme başlatıldı

Bu arada, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), sanatçılar Selçuk Yöntem ile Tarık Ünlüoğlu'nun 'kokpitte içki içtiği iddiası'na inceleme başlattı. Aynı uçakta seyahat eden Güneş Gazetesi'nden Uğur Güneri'nin köşesine taşıdığı bilgilere göre, Yöntem ile Ünlüoğlu, Onur Air'le İstanbul'dan KKTC'ye uçarken kokpitte içki içti. Şirket yetkilileri, tanıtım için kokpite alınan sanatçıların içki içtiklerinden haberdar olmadıklarını belirtti. SHGM yetkilileri ise elde edilecek bulgular doğrultusunda Onur Air'e soruşturma açılabileceğini söyledi. (ZAMAN)

Sinema Haberleri

‘Testere’ Ödüle Doymuyor