Yeşil Yalova FK, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atladı

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Yeşil Yalova FK, Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor’u 3-0’lık skorla yenerek adını bir üst tura yazdırdı.Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Yeşil Yalova FK, Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor’u Yalo...

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Yeşil Yalova FK, Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor’u 3-0’lık skorla yenerek adını bir üst tura yazdırdı.
Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Yeşil Yalova FK, Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor’u Yalova Atatürk Stadyumu’nda ağırladı. 11 Eylül Çarşamba günü oynanan karşılaşmada, Yalova ekibi rakibini 3-0’lık bir skorla mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Maça hızlı başlayan Yeşil Yalova FK, baskılı oyunuyla rakibini zorladı. 20. dakikada Ramazan Aydın’ın şık kafa vuruşuyla skoru 1-0’a getiren ev sahibi ekip, ilk yarıyı bu üstünlükle kapattı. Aydın’ın golü, takımın oyuna olan hakimiyetini daha da arttırdı. İkinci yarıya da aynı tempoyla çıkan Yeşil Yalova FK, baskısını sürdürdü ve 74. dakikada Umut Kıral’ın 25 metre mesafeden attığı muhteşem golle farkı 2’ye çıkardı.
Maçın son dakikalarında Yeşil Yalova FK’nın kontra atak şansını değerlendirmesiyle 90. dakikada Arif Arslan’ın kontra ataktan bulduğu golle skor 3-0’a geldi. Yeşil Yalova FK, Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükseldi.

Spor Haberleri

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan hakem tepkisi
Osman Zeki Korkmaz: "Halil Umut Meler son yıllarda Türk futbolunda nelere mal oldu?"
Yenişehir Belediyespor ilk maçında galip geldi
Fatih Tekke: "1 puanı hak etmiştik"
Okan Buruk: "Milli takım arasına en güçlü şekilde giriyoruz"
Ertuğrul Sağlam: “Bu takımın ligin zirvesinde olması büyük bir başarıdır"
Selçuk İnan: "Maç gitti geldi ama son anda beraberliği yakaladık"
TFF 2. Lig: Isparta 32 Spor: 2 - İnegölspor: 1
Bronckhorst: "Savaştık, mücadele ettik ama son dakika golüyle berabere kaldık"
Adana Demirspor’da başkan değişti