Yenişehir’de temizlik çalışmaları sürüyor

Diyarbakır Yenişehir İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde temizlik çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.Yenişehir ilçesi genelinde cadde ve sokakların temizliğini koordineli bir şekilde gerçekle...

Diyarbakır Yenişehir İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde temizlik çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.
Yenişehir ilçesi genelinde cadde ve sokakların temizliğini koordineli bir şekilde gerçekleştiren ekipler, Aziziye ve Yolaltı Mahallesinde çevre kirliliğinin önüne geçmek için 7/24 sahada bulunuyor. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz sokak sokak çöplerin izini sürerek vatandaşlarımıza temiz bir çevre sunuyor. Temizlik çalışmalarımızı 7/24 sürdürüyoruz. Hedefimiz ilçemizin her köşesine ulaşıp temizlik çalışmalarımızı sürdürmektir. Ayrıca çevre temizliği konusunda duyarlılık gösteren tüm hemşerilerime ve Yenişehir Belediyesi ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yaşam Haberleri

Kilisli depremzedeler evlerine kavuşuyor
40 kilogramlık 110 santimetrelik kabak görenleri şaşırttı
Adana’daki orman yangını kontrol altına alındı
Bordür ve Parke Üretim Tesisi faaliyete geçiyor
Tekirdağ’da kızıl alarm: Yosunlar sahili sardı
Heyelan sahasında yamaçtan dereye inen toprak için temizleme çalışması başlatıldı
Adana’da orman yangını
Artvin’in Yusufeli ilçesi Tekkale köyünde kaya düşme vakaları korkuttu
Samsun’da etkili olan sağanak, akarsuları coşturdu
Ören’de kanalizasyonunun yüzde 74’ü tamamlandı