Yeni nesil yangın algılama ürünleri önemli yapılarda kullanılıyor

Hassas mühendislik ve kalite standartlarını birleştirerek geleceğin güvenli yaşam alanlarını inşa etmeye yardımcı olan yangın algılama ürünleri, insan yoğunluğun fazla olduğu kritik yerlerde öne çıkıyor.Yeni nesil yangın algılama...

Hassas mühendislik ve kalite standartlarını birleştirerek geleceğin güvenli yaşam alanlarını inşa etmeye yardımcı olan yangın algılama ürünleri, insan yoğunluğun fazla olduğu kritik yerlerde öne çıkıyor.

Yeni nesil yangın algılama ürünleri önemli yapılarda kullanılıyor. Panasonic yangın algılama ürünleri de pek çok önemli yapıda tercih ediliyor. Şirketin ürünlerde kullandığı teknolojinin sadece bina sakinlerinin güvenliğini sağlamakla kalmadığı, aynı zamanda bölgenin genel güvenliğine de katkıda bulunduğu belirtildi.

Şirket açıklamasına göre, Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi unvanına sahip Çamlıca Camii Panasonic’i tercih eden yapılardan. İstanbul’un ulaşım ağında önemli bir yere sahip olan Kadıköy Metro İstasyonu’nda da güvenlik Panasonic yangın algılama ürünleriyle sağlanıyor. Ayrıca Kadıköy’ün önemli iş merkezlerinden Başarı Plaza ve modern mimarisiyle dikkat çeken Bursa’nın yeni yaşam merkezi Downtown’da da şirketin yangın algılama ürünleri kullanılıyor. Ayıca bazı otellerde de söz konusu ürün kullanılmakta.

Ekonomi Haberleri

MediaMarkt’ın web sitesi, mobil uygulaması ve sadakat programı MediaMarkt CLUB yenilendi
TESK Başkanı Palandöken: “Esnaf, yüzde 3 kar marjı olan ürüne yüzde 4 komisyon ödüyor”
Üniversiteden 29 çeşit temizlik malzemesi
Nilüfer’de tarım ve kooperatifçilik için yeni bir modele doğru
Denizli Büyükşehir zabıtası gıda denetimlerini sürdürüyor
Zübeyde Hanım Kız Konukevi ile Kent Lokantası’nın ikinci şubesi açılıyor
Milas-Bodrum Havalimanı 9 ayda 3 milyon 744 yolcuya hizmet verdi
Muğla’da en yüksek kamu harcaması eğitime
Diyarbakır TSO ve Cizre TSO Ortak Meclis Toplantısı’nda 9 başlıkta işbirliği sağlandı
Meriç’te coğrafi işaretli yer fıstığında hasat mesaisi başladı