Yedigöller’de sonbahar mevsimi görsel şölen sunuyor

Bolu’da, eşsiz doğasıyla tatilcilerin vazgeçilmezi olan Yedigöller Milli Parkı’nda sonbahar mevsiminin renkleri görsel şölen sunuyor.Bolu kent merkezine 44 kilometre uzaklıkta bulunan ve içerisinde barındırdığı Nazlıgöl, Seringöl, Deri...

Bolu’da, eşsiz doğasıyla tatilcilerin vazgeçilmezi olan Yedigöller Milli Parkı’nda sonbahar mevsiminin renkleri görsel şölen sunuyor.
Bolu kent merkezine 44 kilometre uzaklıkta bulunan ve içerisinde barındırdığı Nazlıgöl, Seringöl, Deringöl, Sazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Büyükgöl’le her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Yedigöller Milli Parkı’nda, sonbaharda renk cümbüşü yaşanıyor. Sonbaharda sarının bütün tonlarını barındırmasıyla fotoğraf tutkunlarının gözdesi olan Yedigöller’de ağaçların oluşturduğu renk cümbüşü görsel şölen oluşturdu.
Yedigöller’de sonbahar masalı başlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü tarafından paylaşılan fotoğraflar yoğun ilgi gördü. DKMP tarafından yapılan paylaşımda, “Yere düşen rengârenk yaprakların üzerinde çıtır çıtır yürüyüş yaparken, şanslıysanız ekmek sever sincabımızı da görebilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Yaşam Haberleri

15 ilde 25 milyon yavru sazan suya bırakıldı
Bodrum’da yazdan kalma günler yaşanıyor
Efekent Pazar Yeri’nde mazgallar temizlendi
Köyceğiz Gölü ve Dalyan Kanalları’nın ekolojik dengesi korunacak
Marmara fayı her yıl 2.5 santimetre batıya doğru hareket ediyor
Ortaca’daki ağaçlar için önlem alınıyor
Çeltik üreticilerinin kokarca endişesi
Giresun’da içme suyu projesi için belediyelerden ortak hamle
Dalaman’da kanalizasyon sorunu çözüldü
Melikgazi Belediyesi’nden İldem’e devasa park