Yazlık’ta içme suyu sorununa aynı gün çözüm

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), su kayıplarının önlenmesi ve abonelere kesintisiz içme suyu sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor.Serdivan Vatan, Orta, Köprübaşı ve Aralık mahallelerinde oluşan bası...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), su kayıplarının önlenmesi ve abonelere kesintisiz içme suyu sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Serdivan Vatan, Orta, Köprübaşı ve Aralık mahallelerinde oluşan basınç problemi ve su kayıpları sorunları için tespit yapan ekipler, aynı gün aksiyon alarak bölgede hummalı bir çalışma başlattı. SASKİ ekipleri, yerinde ve anında müdahale yaparak problemi 24 saat içinde çözdü. Su kayıpları ile etkin mücadele edebilmek için mevcut içme suyu hattı izole alt ölçüm bölgelerine ayrıldı. Bölgeye hizmet verecek yeni DMA odası aktif hale getirildi ve bu süreçten sonra minimum gece debisi analizleri yapılacak. Tamamlanan çalışma çerçevesinde özellikle yoğun kullanım saatlerinde oluşan basınç problemleri de çözüme kavuşmuş oldu.

Yaşam Haberleri

Termik santralin tehdit altındaki köylüler bir bir ölmek istemediklerini söyledi
Hadim Kirazı coğrafi işaret yolunda
Anamur Alaköprü sulama inşaatının yüzde 92’si tamamlandı
Son 24 saatte Türkiye’de en çok yağış alan 3. il Samsun oldu
Erzincan’da 3,6 ve 2,7 büyüklüğünde iki deprem
Bağ evlerinin yapımı durduruldu
Kuşadası Belediyesi çevrecilerin yüzünü güldürdü
Kepez’de su baskınlarına karşı etkin mücadele
Havaların soğumasıyla arıcıların göç mesaisi başladı
Tavşanlı mezarlığına güvenlik isteniyor