Yazar Hakan Pütün’den şiir ve söyleşi programı

Vanlı yazar-şair ve radyo televizyon programcısı Hakan Pütün, “Canınız Cennete” ismini verdiği şiir ve söyleşi programında öğrencilerle bir araya geldi.Van Teknokent Kolejinin konferans salonunda gerçekleştirilen programda öğrencilerle...

Vanlı yazar-şair ve radyo televizyon programcısı Hakan Pütün, “Canınız Cennete” ismini verdiği şiir ve söyleşi programında öğrencilerle bir araya geldi.
Van Teknokent Kolejinin konferans salonunda gerçekleştirilen programda öğrencilerle bir araya gelen Hakan Pütün; yazarlık yolculuğunu, kitap okumanın, duygu ve düşünceleri kağıda dökmenin önemini, zamanın kıymetini, şiir okuma, seslendirme, hitabet ve sunum teknikleri konusunda tecrübelerini paylaştı. Zamanın öğrenciler açısından ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Pütün, “Hayatımızın her anında zamanın ne kadar kıymetli olduğunu, iyi değerlendirilmediği takdirde anlayacaksınız” dedi.
Kitap okumanın faydalarından da bahsederek kendi kitaplarından yazı ve şiirler okuyarak programa devam eden Pütün, yöneltilen sorulara da cevap verdi. Öğrencilere kitap hediyeye eden Pütün, Okul Müdürü Levent Bilge’den de plaket aldı.
Okul Kurucu Müdürü Levent Bilge, programın öğrencileri için oldukça verimli geçtiğini dile getirerek, “Önümüzdeki zaman dilimi içerisinde kıymetli yazarımız Hakan Pütün’ü tekrar okulumuzda misafir etmeyi planlıyoruz. Kendisine bu güzel program için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kültür Haberleri

"Balinanın Bilgisi" filminin prömiyeri Antalya’da yapıldı
’Acı Kahve’nin dünya prömiyeri yapıldı
Hereke halı mirası bu merkezde gelecek nesillere aktarılacak
Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yeni döneme hazır
Ayvacık’ta darbukacı ve davulcu iki kadın, düğünlerin vazgeçilmezi oluyor
Arabanlı öğrencilere gezi programı düzenlendi
Beyazperde ve ekranların efsanevi oyuncusu Mehmet Aslantuğ’dan kırk yıllık samimi gözlemler
10 Ekim Dünya Saatçilik Günü olarak kabul edildi
Akbank’ın tarihi ve gelecek vizyonu, Refik Anadol’un eserinde buluştu
Kafa Sahne yeni sezonu ‘Nevbahar’ ile açtı