Yalova’da dere taştı, tersaneler sular altında kaldı

Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Tersaneler Bölgesi’ndeki bir derenin taşıması sonucu tersane bölgesindeki yolların yanı sıra seralar da sular altında kaldı. Su baskını nedeniyle tersane işçileri zor anlar yaşarken, bir vatandaşın otom...

Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Tersaneler Bölgesi’ndeki bir derenin taşıması sonucu tersane bölgesindeki yolların yanı sıra seralar da sular altında kaldı. Su baskını nedeniyle tersane işçileri zor anlar yaşarken, bir vatandaşın otomobiline basan suyu pet şişeyle boşaltmaya çabası kameralara yansıdı.
Yalova’da etkili olan yağışlarla nedeniyle Tersaneler Bölgesi’nden geçen derede taşkın meydana geldi. Taşan dere nedeniyle tersaneler önünden geçen yol ve bazı tersanelerde su baskınları oluştu. Öte yandan bölgedeki birçok serada da su baskınlarının oluştuğu bildirildi. Su taşkını nedeniyle bölgeden geçen araç sürücülerinin yanı sıra tersane işçileri de zor anlar yaşadı.
Bölgeden geçerken su taşkını nedeniyle otomobilinin içine su basan bir vatandaşın pet şişeyle suyu boşaltma çabası da kameralara yansıdı. Öte yandan bazı işçiler de su basan yolda ulaşımlarını iş makineleriyle sağlamak zorunda kaldı. Bazı araçlar ise yolda kaldı.

Yaşam Haberleri

Seydikemer’de “En iyi narkotik polisi anne” etkinliği düzenlendi
Eldivenleri giydi, çöp topladı, çevre temizliğine dikkat çekti
Vali Hacıbektaşoğlu, Çayır Mağarası’nda incelemelerde bulundu
Kar yağınca yaylada mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi’nde kapasite artırma çalışmaları devam ediyor
Altunçay köyünde isale hattı
Düzce’de köylerde kış öncesi hazırlıklar sürüyor
Nesli tükenen kara akbaba sürüsü görüntülendi
Yeşil alanlarda düzenleme sürüyor
Van’da bazı göllerin su kalitesi belirlendi